esu susidures su sitom visom jusu isvardintom bedom
1 jei nesuka starterio tai prie starterio yra mazas laidelis,buna jis apsioksiduoja ir tai suka tai nesuka, uzvaziuoji ant duobes jei nera variklio apsaugos tai lengvai numasit ta laideli su svitriniu popieriu pravaliti kontaktus ir uzmauti atgal galima po to sutepti su hermetiku arba kietu tepalu jad neisigertu vandens i ta sujungima
2 jei masina neuzsiveda ,gali buti apsikosidavusi (babinos fiske) junktis kuri i ja eina istraukus matosi zali miltelai oksidavimosi rezultatas reikia isvalyti kad matytusi svarus metalas galima sutepti wd40
3 jei pavaziavus 10 min uzgesinus nebeuzsiveda gali buti kad susidare kondencatas ant zvakiu arba paskirstymo danktelije
4 jei saudi ir tampo masina sunkai vedasi gali buti sudreke zvakiu laidai ir jei jie blogi saudo, reik keisti zvakiu laidus,nakti atidarius kapota matosi kur blogi laidai kibirksciuoja,kas nebijo elektros gali su ranka netoli laido pravesti jei bus blogas nupurtys gerai

dar gali buti paskirstimo dezutei pasibaiges skriejikas (trampliorius ) arba zvakes uzkepusios.
is mano puses viskas su kuom susidures buvau