Sveiki,
Savaitgalį buvau numatęs laiko šiam darbeliui. Ir tik prieš išeinant į garažą aptikau šį forumą. Hm, gaila, kad geros žinios išsilakstę po visur: renaultclub, lagunaclub, renaultfan. Bereikalinga konkurencija.
Taigi, informacijos kuri surašyta šiame pašnekesyje pilnai pakanka, jokių meistrelių ieškoti nereikia, nebūtinas ir garažas visai, reikia tik atsuktuvo, 10-to raktelio, minimaliai plaktukėlio, kad viską išardyti. Svarbiau turėti kuom valyti viską. Skudurėlių pakankamai, valymo priemonių (benzino ar to spec carbo cleaner).
Tradiciškai ir aš radau vieną auselę nulaužtą pilnai, iš trijų tik viena likusi buvo ta aliuminė įvorė, bet visa tai EGR darbo ir patikimumo nekeičia. Ištraukinėjant vidinę dalį tikrai reikia kantrybės, kaip sakant archeologo kantrybės. Atsuktuvą, kartais paraginamą plaktuku, reikia kišti ne už pačių auselių, bet tarp jų. Taip tikrai mažai šansų jas nulaužti. Tokiu būdu reikia baksnoti aplink trijose vietose. O iš tų trijų vietų tik viena prieinama lengvai, kitoms reikia tiesiog trumpo atsuktuvo, aš realiai naudojau antgalį tik jo, tai galima sakyti 2 cm atsuktuvas :].
Foto nedariau ir aš. Bet ištraukus vidinę dalį ji nebuvo taip apžėlusi kaip pvz. parodyta čia
http://www.ms-motor-service.com/ximages ... EN_WEB.pdf. Realiai buvo minimaliai apmūsijusi ir tiek, nors realiai ji strigusi į abi puses, nevaikščiojo visai. Bėda tai yra vaikščiojanti ašis. Bėda, kad ji tiesiogiai maudosi tose išmetamose dujose ir mano galva, ten daug nereikia, kad ji užstrigtų. Kita vertus dažnai juk nestringa jie. Taigi viską išvaliau, sudėjau ir mašina raketa. Tikrąja to žodžio prasme. Papasakosiu kaip priėjau iki to, kad kaltas čia EGR ir kas per požymiai.
Nuo ko viskas prasidėjo. Buvo ruduo. Dar minuso nebuvo. Tiesiog važiuojant mieste, bac staiga dingo trauka, mašina dirba lyg ir normaliai, nesikrato, užsiveda, bet medinė, visai nereaguoja į gazą. Spaudi iki dugno ir nieko. Jei spaudi palengva, tai lėtai lėtai įsigazuoja. Pradėti važiuoti baisiai sunku, reikia minkyti gazo pedalą ir laukti kada čia jo užteks, kad pajudėti. Po to apie jokį greitą važiavimą nėra nė kalbos. Bet iš esmės važiuoti galima. Na, ir gale verčiasi dūmai, greičiau suodžiai ir jų daug. Tą kartą aš tokiu režimu pavažiavau tik kelias minutes, bac trauka vėl atsirado ir aš nurūkau.
Po to atėjo šalčiai ir šito reiškinio nebepastebėjau kokį mėnesį. Po to vėl atėjo atšilimas ir sutapk tu man, kad vėl dingo trauka. Tik šį kartą ji dingo ilgesniam laikui. Karts nuo karto kompas dar išmesdavo pakaitinimo žvakės ženklą. Pradėjau galvoti, kad neva kalta drėgmė (siejant su šalčiais/atšilimu) ir kuris nors daviklis (aš juos pradėjau atjunginėti veikiančiai mašinai). Nieko nepešęs ir neiškentęs pasijungiau prie kompo (Meharyje). Ten matė daug visokių klaidų (dėl tų mano atjunginėjimų ir kitų. Buvo dvi ir susiję su EGR), tad konkrečios nepasakysiu. Bet su kompu galima sužadinti daug dalykų ir kaip tik meistras negirdėdamas gerai girdimo klanksėjimo nutarė sužadinti EGR. EGR tylėjo. Sako, ko jau ko, bet EGR garsas girdėti labai aiškiai, o čia nieko. Taip pat kompas rodė, kad turbina nesisuka beveik. t.y. sukasi, bet nešvilpia. Žodžiu viską suvedus jau aiškiau nebūna, kad kaltas EGR. Taip ir buvo.
Nu ir prirašiau čia eilėraščių, bet kaip faina, kai mašina vėl traukia.