Na ką, šiandien ir man bėda atsitiko tokia, kad pavažiavau kokį 10km, pastačiau mašiną kokiam pusvalandžiui, sėdu vėl važiuoti - keistai važiuoja, netraukia.. Na ką, užgesinau, užvedžiau - nepadėjo. Jokių klaidų nemetė. Toliau važiavau be traukos. Vėliau užsidegė trumpam kardiogramos ikonėlė, bet vėl dingo (iki šiol nebeužsidegė daugiau, nors ir nevažiavau didesniu greičiu dar). Tada susiradau šią temą, bandžiau ieškoti bėdos. Ant intercoolerio šlangos daviklis su trijais laidais atrodo geras, laidai atrodo sveiki (buvau net atjungęs/prijungęs). Paskui daviklis kairėje pusėje,į kurį ateina du vamzdukai.. Na bandžiau sujungti tuos vamzdukus, trauka neatsigavo. Atjungus jo fyškę tas pats. Vėl viską sustačius į vietas, taip pat nepadėjo. Dar bandžiau akumą atjungti. Gal kas ką nors patarsite? Toks jausmas, kad turbina išviso nepučia, garso net nebėra jos.
p.s. EGR valiau prieš vasarą, bet jis pas mane sulaužytas, tai dabar elektrinė dalis išvis atjungta ir guli namie, mechaninė įkišta į vietą ir tiek.
p.s.s. man atrodo po šito bairio ir kuro sąnaudos išaugo, bet gal čia normalu, kai turbina nepučia, kad jos išaugo.
Dabar pažiūrėjau, lyg prieš tai buvo atvirkščiai šlangutės į tą daviklį sujungtos (nors trauka gera buvo). Ar galėjo dėl to sugesti tas daviklis? Ar aš čia nusišneku tiesiog?

Ir kaip tos šlangutės turi būti sujungtos, ta kuri pareina iš aukščiau, tai ir turi būti įkišta aukščiau, o ta kur iš žemiau pareina, tai turi būti įkišta žemiau?
Negali būti vakuumo šlanga kiaura? Ir kur ją rasti? Vienas paporino, kad ir čia bėda gali būti..