[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
www.lagunaclub.lt • Temos rodymas - Ratų slėgio daviklio antena

Ratų slėgio daviklio antena

Ratų slėgio daviklio antena

Standartinė alpha » Sek Sau 30, 2011 9:25 am

Sveiki (tinka) senai čia nebuvau, nes labai užsikroviau darbais... Ir žiema toks metas kai nieko nesinori tik po ilgo darbo miegoti (jump) o dabar iškilo tokia bėda: Labai daug snigo, o lentvarį valo tada kai prisimena jog ten žmonės gyvena... (protest) Tad važiuodamas anksti ryte į darbą per nevalytus kelius matyt nulaužiau anteną kuri gaudo iš ratų siunčiamą informaciją apie slėgį juose (Swear) nes dabar mašina nemato nei vieno rato :evil: o ilgi laidai (juodas, baltas, raudonas) iš po galinių ratų šiuo metu jau prispausti tarp kėbulo ir galinių durelių :roll: ant duobės užvariau mašiną ir mėginau pažiūrėti kur tie laidai eina, bet jei jie tęstųsi taip kaip aš manau tai jie man iki kėbulo vidurio daeina ir tiek, o ten daugiau nieko nėra :!: nejau ta antena taip žemai pakabinta būna? :shock: ar aš jos ne ten ieškau? :?
:)

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
alpha  
Dalyvis

Automobilis:
Vardas:
Gavo padėkų: 0

Re: Ratų slėgio daviklio antena

Standartinė edwyz » Sek Sau 30, 2011 11:45 am

Antena yra po masina kazkur per viduri kebulo. Iseina taip, kad ja pametei.
Vartotojo avataras
edwyz  
Dalyvis

Automobilis:
Padėkojo: 0
Gavo padėkų: 0

Grįžti į Elektra

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių