Klausiau pries laguna pirkdamas tevo draugelio perpardavinetojo kaip tos lagunos. Jis man pasake, kad nusipirkes isimciau turbinos tepalo filtriuka (kurio dar neradau) ir po seviso darbu "Vaziuosiu ir Uzmirsiu".
Ziurek ta kur klaidos taisytos, jei duris atsidares pamatysi kvadratine fiske reiskia netaisytos, o jei virsus suapvalintas o apacia kampuota klaidos taisytos.. jos nuo 2003 kazkur pradejo eit. Pasakysiu tiek, kad man su eletra problemu nebuvo, nors cia klimatas yra tikrai labai dregnas.
Pasakoti butu daug, tai paprasciau bus tau savo kainyna imest

Masina -£1100.00
Nauja kortele -£140.00
4 stabdziu diskai ir kalad.-£139.90
2 priek padangos -£120.00
Galiniai amortizatoriai -£74.28
Paskirstymo dirzelis -£65.00
Senos kort. taisymas -£36.00
Variklio tepalai -£30.40
Galiniai selenblokai -£24.95
Kuro, tepalo, oro ir
salono filtrai -£22.00
Kilimeliai -£16.90
Paskirtymo dirzelio
keitimo splintai -£13.99
K veidrodelio stiklas -£8.34
Valytuvai -£5.95
Tepalo, kuro filtro
keitimas. -£15.00
Viso -£1812.21
Cia aisku tik dalis saraso nes po kiek laiko ji uzmirsau pildyti.. Bet vien tik tai, kad tik tepala servise tekeiciau, o visa kita pats dariausi, man sutaupe iki 300 svaru.
Kadangi ne visas sarasas dar reiktu pridet apie 400 svaru o gal ir daugiau.. pavaru dezes tepalui, 3 rusiu XADO priedams, garso sistemai(garsiakalbiai, mage, duru perdarymas), salono apsvietimo keitimui ir dar daug smulkmenu ir joms skirto laiko... + daug islaidu sanaudoms.
Dabar grubiai paskaiciavus, man masina kainavo dar tiek pat kiek uz ja mokejau, kad atrodytu taip kaip atrodo dabar. Aisku viena, jei as nebuciau jos i savo rupestingas rankas paemes, gyvenima butu uzbaigusi kaip donoras. Buvo gan stipriai apleista, nors tarnavo tik kaip seimyninis automobilis ir nubegusi, 112000m. Uz tai man Laguna dabar atsidekoja tuo paciu, nes dar ne karto nebuvo nuvylusi nors mes tik pusmeti kartu.
Visos masinos tarnauja puikiai jei yra priziurimos ir mylimos

I don't drive fast, I use to fly slow..
Renault Laguna DY-MIQUE 1.9 dCi 88kw
Wolksvagen Golf3 1.9 sdi 47kw parduotas