uz tokius darbus reik pakabint uz konkolu ir laikyt kol atitruks.
tokia situacija man pazystama ir nelabai pradziugina kai po nakties randi toki vaizdeli.
man kaskada gerais laikais buvo nunestas visas sonas (peugeot 406). nuo priekinio sparno iki galutinio. o draudimas liepe susirasti kaltininka. o mentai atvazeve dar bauda pasiule. tipo reik pranesti zaliesiems nes du ratai ant vejos uzvaziuoti.
taip ir likau issiziojes tik gerai kad ziema buvo. musiu nepriskrido kol uzsiciaupiau.
tikra lietuva, tikras bananu krastas.

dabar draudziu tiktai kasko kad koks kibiras bebutu. tik reik isideret salygas be fransiziu iki 300 lt.
taip buvau apdraudes paskutiniji savo raudonaji renuka ir bijojau pirmo ivikio.
radau nubraukta buferi. paskambinau draudimui tai pasakiau kad kasko ir noriu tvarkyt. pasiule palaukti kol kas numus buferi visai tada ir sutvarkys. as jiem priminiau salygas, tada man jie pasiule servisa kur tvarkyt galiu.
servise sis darbelis butu atsiejes 450 litu draudimui. surase visus lapus ir as i draudima. tai taip issimusiau be tvarkymu 380 litu.
gryze namo su skuduru ir vait spiritu nuvaliau kito masiniuko spalva ir vazinejau toliau. is zymiu buvo tik moldingas pazenklintas ir reikejo perdazyt.
tokia istorija.