)) man 26, šiuo metu gyvenu Kaune. Dirbu IT srityje.
)) man 26, šiuo metu gyvenu Kaune. Dirbu IT srityje. Šiaip jau prieš pirkdamas diskutavau forume. Tsakant rinkau lagunos + ir -.
 Šiaip jau prieš pirkdamas diskutavau forume. Tsakant rinkau lagunos + ir -.  Apie lagunaclub.lt susižinojau renaultclub.lt Ten nemažai yra link'ų į čia
Apie lagunaclub.lt susižinojau renaultclub.lt Ten nemažai yra link'ų į čia  
  , tai 3 durys kaip ir jau pasidarė mažokai. Rinkausi auto iš dviejų variantų, tai laguna ir mondeo, pastarasis atkrito dėl savo problematiškos ir labai brangiai remontuojamos kuros įpurškimo sistemos ir nekokybiškų tdci variklių. O kiek skaitinėjausi apie laguna tai kaip ir neįžvelgiau labai brangiai kainuojančių ligų (neskaitant turbinos gedimų). Nors bendrai paėmus automobilis yra lepus. O išvaizda tai tiko ir patiko
, tai 3 durys kaip ir jau pasidarė mažokai. Rinkausi auto iš dviejų variantų, tai laguna ir mondeo, pastarasis atkrito dėl savo problematiškos ir labai brangiai remontuojamos kuros įpurškimo sistemos ir nekokybiškų tdci variklių. O kiek skaitinėjausi apie laguna tai kaip ir neįžvelgiau labai brangiai kainuojančių ligų (neskaitant turbinos gedimų). Nors bendrai paėmus automobilis yra lepus. O išvaizda tai tiko ir patiko 

nes kaip žinia dyzeliai nelabai mėgsta šalčius, bet buvau maloniai nustebintas kad auto visai nesunkiai užsikūrė. Čia dar ne viskas, dar daugiau nudžiugau kai nuvežęs tą pačia dieną auto pas meistrą (patvarkyti važiuoklę), jis man pasakė kad nedirba nei viena pakaitinimo žvakė
 nes kaip žinia dyzeliai nelabai mėgsta šalčius, bet buvau maloniai nustebintas kad auto visai nesunkiai užsikūrė. Čia dar ne viskas, dar daugiau nudžiugau kai nuvežęs tą pačia dieną auto pas meistrą (patvarkyti važiuoklę), jis man pasakė kad nedirba nei viena pakaitinimo žvakė  O ji vistiek užsikūrė prie beveik -30...
 O ji vistiek užsikūrė prie beveik -30...

nu va..pirmas blynas ir jau prisvilęs..o šiaip jei užsikūrė prie -30,neverta nei tikrint..tikrai veikia visos..
 nu va..pirmas blynas ir jau prisvilęs..o šiaip jei užsikūrė prie -30,neverta nei tikrint..tikrai veikia visos..

tavo atveju nzn
 tavo atveju nzn

Pasiziuri i ta kompa meta klaida sakys reikia keisti, pakeistum o taip visvien klaida rodo sakys na tikriausiai reikia klaida istrinti
 Pasiziuri i ta kompa meta klaida sakys reikia keisti, pakeistum o taip visvien klaida rodo sakys na tikriausiai reikia klaida istrinti  

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių