Sveiki visi, aš marius

)) man 26, šiuo metu gyvenu Kaune. Dirbu IT srityje.
Žodžiu visai neseniai įsigyjau Laguna

Šiaip jau prieš pirkdamas diskutavau forume. Tsakant rinkau lagunos + ir -.

Apie
lagunaclub.lt susižinojau
renaultclub.lt Ten nemažai yra link'ų į čia
Laguna yra mano pirmas renukas, prieš tai turėjau honda civic 03' 3durų hedžbeką, čia kad isivaizduotumet
tai šiaip buvau labai patenkintas. Tik va šeimoje nusimato pagausėjimas

, tai 3 durys kaip ir jau pasidarė mažokai. Rinkausi auto iš dviejų variantų, tai laguna ir mondeo, pastarasis atkrito dėl savo problematiškos ir labai brangiai remontuojamos kuros įpurškimo sistemos ir nekokybiškų td
ci variklių. O kiek skaitinėjausi apie laguna tai kaip ir neįžvelgiau labai brangiai kainuojančių ligų (neskaitant turbinos gedimų). Nors bendrai paėmus automobilis yra lepus. O išvaizda tai tiko ir patiko

Tai va, pasirinkau Renault Laguna II 2002m. 1.9 dci, universala, melynos spalvos, Dynamique komplektacija. Turi šiokių tokių problemelių, bet viskas nesunkiai išsprendžiama

Beje tai ir mano pirmasis dyzelinis auto, šalčių laukiau su baime kad reiks į darbą važiuoti viešuoju transportu kai lauke spaudžia -30 šaltukas

nes kaip žinia dyzeliai nelabai mėgsta šalčius, bet buvau maloniai nustebintas kad auto visai nesunkiai užsikūrė. Čia dar ne viskas, dar daugiau nudžiugau kai nuvežęs tą pačia dieną auto pas meistrą (patvarkyti važiuoklę), jis man pasakė kad nedirba nei viena pakaitinimo žvakė

O ji vistiek užsikūrė prie beveik -30...
kolkas esu patenkintas auto

Tai tiek, geros visiems dienos ir dar susirašysim