Taip taip, pas mus šeimynoj kažko šiemet labai prancūzus pamėgo. Šiaip ačiū už šiltą sutikimą, butinai sudalyvuasiu ir susitikimuose jei tik žinome Kaune būsiu (aš jame tik du šeštadieniai per mėnesį
  Taip taip, pas mus šeimynoj kažko šiemet labai prancūzus pamėgo. Šiaip ačiū už šiltą sutikimą, butinai sudalyvuasiu ir susitikimuose jei tik žinome Kaune būsiu (aš jame tik du šeštadieniai per mėnesį   ) Susipažinti? Ok, būtinai nors ir taip aš labai aiški kaip ant delno. Kai  tik turėsiu foto, būtinai atversiu garažo duris jūsų teismui.
  ) Susipažinti? Ok, būtinai nors ir taip aš labai aiški kaip ant delno. Kai  tik turėsiu foto, būtinai atversiu garažo duris jūsų teismui.   I r dar kartą dėkui už jūsų toki malonų sutikimą
 I r dar kartą dėkui už jūsų toki malonų sutikimą 

.pradeda gauseti musu ratas
 .pradeda gauseti musu ratas  

esu Marijus matemes su daugeliu  paskutinem meete
   esu Marijus matemes su daugeliu  paskutinem meete  , dirbu UAB Ginlora konsultantu, gyvenu eiguliuose, jau beveik 2 metai kaip vairinu  94 metu laguna 1.8, melina (nors ant dokumentu raso zale
 , dirbu UAB Ginlora konsultantu, gyvenu eiguliuose, jau beveik 2 metai kaip vairinu  94 metu laguna 1.8, melina (nors ant dokumentu raso zale   ) stazas jau beveik keturi metai, mano antroji meile megsta oziuotis bet palikt jos nezadu, o su laguna viskas kaip ir normalei
 ) stazas jau beveik keturi metai, mano antroji meile megsta oziuotis bet palikt jos nezadu, o su laguna viskas kaip ir normalei   

o kaip tau ten del tu sailenbloku neatrasiai parasiau i asmenines zinutes?
 o kaip tau ten del tu sailenbloku neatrasiai parasiau i asmenines zinutes?

klausimelis jei istraukus tepalo matuokle biski garuoja(lyg dumai) tai ziedai kompresija varo i karteri?atsakykit greiciau nes treciadieni jau tureciau pasiimti laguna.
    klausimelis jei istraukus tepalo matuokle biski garuoja(lyg dumai) tai ziedai kompresija varo i karteri?atsakykit greiciau nes treciadieni jau tureciau pasiimti laguna.

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių