cta dar dauguma naujokai
 cta dar dauguma naujokai  

mano vardas Vytas, man 25 metai. Esu Alytiškis, gyvenantis Vilniuje. Vairuoju 94 metų Laguna, 2.0l. ir esu tuo patenkintas (yra papildomų sąlygų
  mano vardas Vytas, man 25 metai. Esu Alytiškis, gyvenantis Vilniuje. Vairuoju 94 metų Laguna, 2.0l. ir esu tuo patenkintas (yra papildomų sąlygų  

)
 )

gal i meeta siandien atleksi?
  gal i meeta siandien atleksi?

Aš esu ukmergiškė gyvenanti Vilniuje, apie automobilius suprantu tik tiek, kiek reikia eiliniam naudotojui - užpilti kuro, tepalų ir kt. reikalingų skysčių, taigi patarimais Jūsų neapdalinsiu
  Aš esu ukmergiškė gyvenanti Vilniuje, apie automobilius suprantu tik tiek, kiek reikia eiliniam naudotojui - užpilti kuro, tepalų ir kt. reikalingų skysčių, taigi patarimais Jūsų neapdalinsiu   Atėjau čia pati daugiau informacijos susirasti
  Atėjau čia pati daugiau informacijos susirasti  Ir draugiškai paplepėti
 Ir draugiškai paplepėti 

Mano vardas Robertas, tačiau esu įpratęs atsiliept į 'Lysas'
  Mano vardas Robertas, tačiau esu įpratęs atsiliept į 'Lysas'  Čia mano pravardė tokia, kuri prilipo nuo pradinių klasių.
 Čia mano pravardė tokia, kuri prilipo nuo pradinių klasių.  Gimiau ir sėkmingai gyvenu Vilniuje.
 Gimiau ir sėkmingai gyvenu Vilniuje.  Mažiau nei už mėnesio man sueis 19 metų
 Mažiau nei už mėnesio man sueis 19 metų   Vairuotojo pažymėjimą turiu jau cielus 8 mėnesius
 Vairuotojo pažymėjimą turiu jau cielus 8 mėnesius  Vairuoju 98 metų lagūna I ph II RXE 2,2TD. Neprisimenant kai kurių sąskaitų, esu pilnai patenkintas mašina
 Vairuoju 98 metų lagūna I ph II RXE 2,2TD. Neprisimenant kai kurių sąskaitų, esu pilnai patenkintas mašina   Duotuoju momentu baiginėju mokyklą
 Duotuoju momentu baiginėju mokyklą  Dar 2 egzaminai ir tiesiu taikymu lėksiu į VGTU.
 Dar 2 egzaminai ir tiesiu taikymu lėksiu į VGTU.   (jei paims aišku..
  (jei paims aišku..  ) Forumą aptikau ieškodamas informacijos kai keičiau generatorių
) Forumą aptikau ieškodamas informacijos kai keičiau generatorių  Ir dabar jau tikrai matau kad čia galima surast naudingos informacijos ir pagalbos.
 Ir dabar jau tikrai matau kad čia galima surast naudingos informacijos ir pagalbos.   Todėl lankytis forume tikrai verta
 Todėl lankytis forume tikrai verta  

Malonu ,kad forume vis daugeja nariu
 Malonu ,kad forume vis daugeja nariu   Na kazkodel man atrodo, kad baigineji Ryto vidurine mokykla??? Ar klystu?
 Na kazkodel man atrodo, kad baigineji Ryto vidurine mokykla??? Ar klystu?  

Ką ką, o tave čia mažiausiai tikėjaus sutikt
  Ką ką, o tave čia mažiausiai tikėjaus sutikt 

As taip pat
 As taip pat  Ziuriu vilnietis dar pravarde Lysas nu gi sakau pazistu toki
 Ziuriu vilnietis dar pravarde Lysas nu gi sakau pazistu toki 

pfff..... oi draugyste
  pfff..... oi draugyste   

Tokioje vietoje sutikt kažkada buvusį klasioką..
 Tokioje vietoje sutikt kažkada buvusį klasioką..  Vo stebuklų būna..
 Vo stebuklų būna..  

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių