Birželio 14d. atlaikau anglų ir prasidės gyvenimas..
 Birželio 14d. atlaikau anglų ir prasidės gyvenimas..  O dažnai būni Vilniuje ? Gal dar netyčia dalyvausi lagūnos GM'e liepos mėnesį ?
 O dažnai būni Vilniuje ? Gal dar netyčia dalyvausi lagūnos GM'e liepos mėnesį ? 

Apie vasaros GM'ą aš irgi vis dažniau galvoju.. Labai norėtųs sudalyvaut..
  Apie vasaros GM'ą aš irgi vis dažniau galvoju.. Labai norėtųs sudalyvaut..   Tai gal dar ir ten išeis susibėgt..
  Tai gal dar ir ten išeis susibėgt..  

). Laikui begant pasikeisiu
 ). Laikui begant pasikeisiu  . Na, taip...  Esu Marius, man 26-eri matai, gyvenu Anyksciu rajone.(Ten kur ''Siaurukas'' pravaziuoja). Dirbau elektriku/programatoriumi su autodiagnostikos iranga Panevezyje.Siandiena auginu vaika(tevystes atostogos). Vairuoju: LAGUNA II, 1.9DCI, 2002m,expresion, dangaus spalvos
 . Na, taip...  Esu Marius, man 26-eri matai, gyvenu Anyksciu rajone.(Ten kur ''Siaurukas'' pravaziuoja). Dirbau elektriku/programatoriumi su autodiagnostikos iranga Panevezyje.Siandiena auginu vaika(tevystes atostogos). Vairuoju: LAGUNA II, 1.9DCI, 2002m,expresion, dangaus spalvos  . Ja turiu pora menesiu. Automobiliu nesiskundziu gedimais, nes is patirties zinau, kad ji dar ne to parodys
 . Ja turiu pora menesiu. Automobiliu nesiskundziu gedimais, nes is patirties zinau, kad ji dar ne to parodys   
   .
 . 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių