Iš kur sužinojai apie Laguna klubą?

cia kazkada anksciau prisireginau, bet tik siandiena radau laiko prisistatyt
 cia kazkada anksciau prisireginau, bet tik siandiena radau laiko prisistatyt  gal renaultclub.lt radau linka, nepamenu tikrai
 gal renaultclub.lt radau linka, nepamenu tikrai 

. Bet mašinikes man patinka. Patinka kuo daugiau žinoti, bendrauti ir tas žinias pritaikyti (na, gauti praktine nauda) kadangi esu vedęs, turintis du vaikiukus (2,3 m.ir 6 m.) todėl gyvenimas priverčia būti kuo praktiškesniu. Galbūt visa šių aplinkybių visuma ir yra mano prisiregistravimo čia pagrindine priežastimi.
 . Bet mašinikes man patinka. Patinka kuo daugiau žinoti, bendrauti ir tas žinias pritaikyti (na, gauti praktine nauda) kadangi esu vedęs, turintis du vaikiukus (2,3 m.ir 6 m.) todėl gyvenimas priverčia būti kuo praktiškesniu. Galbūt visa šių aplinkybių visuma ir yra mano prisiregistravimo čia pagrindine priežastimi. 

,sweiks pasijunges,malonu matyti besipliacianti bendraminciu rata.
 ,sweiks pasijunges,malonu matyti besipliacianti bendraminciu rata.  

kaip tik iškarto po fotosesijos, kuri bus atlikta dar ją  nuprausus, pablizginus (pamylėjus)
 kaip tik iškarto po fotosesijos, kuri bus atlikta dar ją  nuprausus, pablizginus (pamylėjus)   nes nupirkau ją aną savaitę ir tik vakar sutvarkiau tech apžiūrą.
 nes nupirkau ją aną savaitę ir tik vakar sutvarkiau tech apžiūrą.
 Reikės prie progos kada ir aplaistyt
 Reikės prie progos kada ir aplaistyt  

ji dar iš tiesų, nelaistyta.
 ji dar iš tiesų, nelaistyta. 

malonaus bendravimo
 malonaus bendravimo 

ir pasirinkes teisynga masina
  ir pasirinkes teisynga masina    

ale tipo pasikrikstyt
 ale tipo pasikrikstyt 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių