nes ji turesi pajunkt nuo galiniu kaloneliu
 nes ji turesi pajunkt nuo galiniu kaloneliu 

vazinejau su subu bagazinej pajungtu nuo mages galinio isejimo, ir niekas nesudege. Efekto didelio tiketis aisku nereikia, bet bumsejimas
  vazinejau su subu bagazinej pajungtu nuo mages galinio isejimo, ir niekas nesudege. Efekto didelio tiketis aisku nereikia, bet bumsejimas   tikrai akivaizdziai juntamas lyginant pajungus tik originalias  koloneles.
  tikrai akivaizdziai juntamas lyginant pajungus tik originalias  koloneles. , geriau nusipirkti paprasta stiprintuva kad ir uz 100 lt, bet jei ir tokie pinigai yra dideli
 , geriau nusipirkti paprasta stiprintuva kad ir uz 100 lt, bet jei ir tokie pinigai yra dideli   , manau galima ir taip padaryti
  , manau galima ir taip padaryti   .
 . manau galetum apsisukt iki 70lt mazdaug vien subui pirkdamas stiprintuva
 manau galetum apsisukt iki 70lt mazdaug vien subui pirkdamas stiprintuva  naujo nepirk nes neapsimoka
naujo nepirk nes neapsimoka 

db esu imetes 150 rms ir per akis pakanka :]
  db esu imetes 150 rms ir per akis pakanka :]
 bet man tie subai niekam nereikalingi, isidejai elipses i ta dangti ir i valias
 bet man tie subai niekam nereikalingi, isidejai elipses i ta dangti ir i valias  

gal kas turit nebrangu stiprintuva parduoti ?
 gal kas turit nebrangu stiprintuva parduoti ?  uzgroti reikia 800wattu pionieriu.
 uzgroti reikia 800wattu pionieriu.
 Man ydomu koks vaizdas atrodo Lagūna su pjautom palangėm
  Man ydomu koks vaizdas atrodo Lagūna su pjautom palangėm  

Grįžti į Audio / Video / Navigacija
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių