Ir apskritai laguniečių požiūris į muziką ir galingą aparatūrą.
 Ir apskritai laguniečių požiūris į muziką ir galingą aparatūrą.  Ar turime klubiečių su dideliom dežėm bagažinėse ?
 Ar turime klubiečių su dideliom dežėm bagažinėse ? 
 Ir apskritai laguniečių požiūris į muziką ir galingą aparatūrą.
 Ir apskritai laguniečių požiūris į muziką ir galingą aparatūrą.  Ar turime klubiečių su dideliom dežėm bagažinėse ?
 Ar turime klubiečių su dideliom dežėm bagažinėse ? 

Taigi muzika skamba ir Lagunoje ir lydi mane visur kur tik bevaziuoju
 Taigi muzika skamba ir Lagunoje ir lydi mane visur kur tik bevaziuoju  Masinoje  originali aparatura  ir jos man uztenka pilnai
 Masinoje  originali aparatura  ir jos man uztenka pilnai  Taip pat neseniai nusipirkau fm adapteri tai galiu pasakyti  geras dalykas
 Taip pat neseniai nusipirkau fm adapteri tai galiu pasakyti  geras dalykas  Dekuj  Afr064 ,kad uzrode sita daikta
 Dekuj  Afr064 ,kad uzrode sita daikta  O kalbant apie muzikos stilius tai megstu ivaria muzika daug kas priklauso ir nuo nuotaikos:) Paciam patinka repas, bet pastaruoju metu klausau daug hardstyle, hardcore  bei klubiniu dainu
 O kalbant apie muzikos stilius tai megstu ivaria muzika daug kas priklauso ir nuo nuotaikos:) Paciam patinka repas, bet pastaruoju metu klausau daug hardstyle, hardcore  bei klubiniu dainu  Seip pradejo patikti toks muzikos zanras kaip dub step
 Seip pradejo patikti toks muzikos zanras kaip dub step  

Jo, klausoma muzika dar labai priklauso nuo nuotaikos..
  Jo, klausoma muzika dar labai priklauso nuo nuotaikos.. 

Kaip sako rusai: "Dioševo i serdito"
 Kaip sako rusai: "Dioševo i serdito" 

FM adapteris! ka sis daikciukas wygdo gal kas galit paaiskint? buciau dekingas
  FM adapteris! ka sis daikciukas wygdo gal kas galit paaiskint? buciau dekingas   esu fanas Limp Bizkit grupes wirs 10m..
  esu fanas Limp Bizkit grupes wirs 10m..  
   kas beko buwau koncerte ju ir kaip diewo dowana man, sudainawau wiena dainike kartu su grupe ant scenos
 kas beko buwau koncerte ju ir kaip diewo dowana man, sudainawau wiena dainike kartu su grupe ant scenos  siaip gera muzika d.n.b..
  siaip gera muzika d.n.b..  a wa rusiskos tai negaliu pakest, nzn kodel bet slyksti man asmeniskai muzika
  a wa rusiskos tai negaliu pakest, nzn kodel bet slyksti man asmeniskai muzika 

D jei imetu CD ar flesa ir klausau..a ce per bangas ir dar lewai eina
D jei imetu CD ar flesa ir klausau..a ce per bangas ir dar lewai eina  kokia is jo nauda?
 kokia is jo nauda? 

kadnagi iswien eina M-1 pas amne, tai zn nereik kepinet tu cd..jei kur toleliau waziuoju tada tai paklausau ir cd..(; nu db wa aisq kam tas adapteris..
  kadnagi iswien eina M-1 pas amne, tai zn nereik kepinet tu cd..jei kur toleliau waziuoju tada tai paklausau ir cd..(; nu db wa aisq kam tas adapteris.. 

Originalus magelis kasetinis pas mane su valdymu prie vairo, tai keist magelio nenoriu, todėl į pagalbą ateina FM ADAPTERIS.
 Originalus magelis kasetinis pas mane su valdymu prie vairo, tai keist magelio nenoriu, todėl į pagalbą ateina FM ADAPTERIS.  Kokybė nėra ideali, bet aš leidžiu per telefoną su mp3 išėjimu geru
 Kokybė nėra ideali, bet aš leidžiu per telefoną su mp3 išėjimu geru  Tai per telefono ekvalaizerį pareguliavus garsą, kokybė pakyla iki 'labai gerai' lygio
 Tai per telefono ekvalaizerį pareguliavus garsą, kokybė pakyla iki 'labai gerai' lygio 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių