parodyk kur už tiek siūlo..pats paimsiu
 parodyk kur už tiek siūlo..pats paimsiu  Šiaip kiek ieškojau visur be 100lt už vnt kalbos nebuvo..ir čia žinoma kalbu ne apie lietus ratus...gal nebent gausi pigiau iš pardavėjo kuris nežino kad tie ratlankiai turi daviklius arba ten jų nebus
 Šiaip kiek ieškojau visur be 100lt už vnt kalbos nebuvo..ir čia žinoma kalbu ne apie lietus ratus...gal nebent gausi pigiau iš pardavėjo kuris nežino kad tie ratlankiai turi daviklius arba ten jų nebus  na aš naudoju Dunlop SP Winter Sport M2 padangas ir mano nuomone jos neblogos..nors ant suplukto sniego pastebėjau jog sukibimas nekoks
na aš naudoju Dunlop SP Winter Sport M2 padangas ir mano nuomone jos neblogos..nors ant suplukto sniego pastebėjau jog sukibimas nekoks 

... na as gal ir ne i tema bet tjp pat del ratu paklaust noreciau ... pas man r17 leti su 45 aukscio padangom... ar imanoma uzsidet 50 ar 55 aukscio ...?
 ... na as gal ir ne i tema bet tjp pat del ratu paklaust noreciau ... pas man r17 leti su 45 aukscio padangom... ar imanoma uzsidet 50 ar 55 aukscio ...?   vieni sako kad ne kiti kad tjp ... reik teisybes ...
  vieni sako kad ne kiti kad tjp ... reik teisybes ...  

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių