Tiksliau, kad visiškai jausčiausi patenkintas, norėčiau važinėt turbūt su futbolo stadiono prožektoriais
 Tiksliau, kad visiškai jausčiausi patenkintas, norėčiau važinėt turbūt su futbolo stadiono prožektoriais  Bet ne tik apie save reik galvot
 Bet ne tik apie save reik galvot  

Aš nebūnu akinamas, bet į akis (išskytus šviesiu paros metu) gaunu per didelį šviesos srautą ir tai tikrai sukelia nepatogumų. Naudokite priešrūkinius pagal paskirtį, o ne dėl grožio
 Aš nebūnu akinamas, bet į akis (išskytus šviesiu paros metu) gaunu per didelį šviesos srautą ir tai tikrai sukelia nepatogumų. Naudokite priešrūkinius pagal paskirtį, o ne dėl grožio  Nes tai iš tikrųjų nervina (naktį), net jei ir gerai sureguliuoti, kadangi miestų apšvietimas iki šiol yra šūdinas, o priešrūkiniai žiebia geriau, nei šviestuvai, todėl automatiškai suprastėja matomumas už to automobilio. O kai pėstieji negalvoja apie savo gyvybę ir vaikšto be atšvaitų... Man vieną sykį vos taip nenutiko, tad labai nekenčiu priešrūkinių gerom oro sąlygom
 Nes tai iš tikrųjų nervina (naktį), net jei ir gerai sureguliuoti, kadangi miestų apšvietimas iki šiol yra šūdinas, o priešrūkiniai žiebia geriau, nei šviestuvai, todėl automatiškai suprastėja matomumas už to automobilio. O kai pėstieji negalvoja apie savo gyvybę ir vaikšto be atšvaitų... Man vieną sykį vos taip nenutiko, tad labai nekenčiu priešrūkinių gerom oro sąlygom 

peace...
 peace... ir beje nereikia žiūrėti į pravažiuojančios mašinos priekį, reikia žiūrėti į kelią
 ir beje nereikia žiūrėti į pravažiuojančios mašinos priekį, reikia žiūrėti į kelią 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių