bet šiaip nedidelis skirtumas.
 bet šiaip nedidelis skirtumas.

o ekonomija lb. mane tokia tenkintu. bet norečiau kad ji ir smagiai važiuotu. O kaip 1,9 smagiai traukia? nes pažistamas turi 2,2l. tik ne universala. tai sakė tikrai smagi mašina
   o ekonomija lb. mane tokia tenkintu. bet norečiau kad ji ir smagiai važiuotu. O kaip 1,9 smagiai traukia? nes pažistamas turi 2,2l. tik ne universala. tai sakė tikrai smagi mašina
 bet čia kita tėma
  bet čia kita tėma 

pas mane 79kw ir ji 5iu begiu bet kaip ir minejau tai retas atvejis
  pas mane 79kw ir ji 5iu begiu bet kaip ir minejau tai retas atvejis

vietoj 6 o begio atbulinis
 vietoj 6 o begio atbulinis  

ir greiti gan nesunkei surenka, tik va "turbo duobe "  pas jas gan jaucesi kai meti is aukstesnio begio i mazesni  masina truputi pagalvojair tada tik rauna  , o seip esu lb patenkintas sia masina  na o  del turbos tiek 2.2 tiek 1.9 turi bedu nes tie varliu prisiede prancuzai bbzn kas kiek stuku tepalus keite ir  kaip  ta laguna eksplotavo. o kas del kuro tai su savo vasara kaune vazinejant 8.5 l na iki 9 l 100km sunaudoja o trasoj apie 5.5- 6litrai ,o tikrai nevazineju kaip pensija . na o kad 10 paiimtu tai jau reikia neblogai grest
 ir greiti gan nesunkei surenka, tik va "turbo duobe "  pas jas gan jaucesi kai meti is aukstesnio begio i mazesni  masina truputi pagalvojair tada tik rauna  , o seip esu lb patenkintas sia masina  na o  del turbos tiek 2.2 tiek 1.9 turi bedu nes tie varliu prisiede prancuzai bbzn kas kiek stuku tepalus keite ir  kaip  ta laguna eksplotavo. o kas del kuro tai su savo vasara kaune vazinejant 8.5 l na iki 9 l 100km sunaudoja o trasoj apie 5.5- 6litrai ,o tikrai nevazineju kaip pensija . na o kad 10 paiimtu tai jau reikia neblogai grest   O seip esu vazinejes ir su 1.9 pries jas  taipat nieko blogo  neturiu aisq taupesnis ir maziau lepesnis auto uz  2.2  bet siektiek ir maziau traukia . ir pats pries pirkdamas galvojau apie 1.9 bet va papigei parveze  2.2  tai ir susigunziau IR VISAI NESIGAILIU . As myliu sita auto
  O seip esu vazinejes ir su 1.9 pries jas  taipat nieko blogo  neturiu aisq taupesnis ir maziau lepesnis auto uz  2.2  bet siektiek ir maziau traukia . ir pats pries pirkdamas galvojau apie 1.9 bet va papigei parveze  2.2  tai ir susigunziau IR VISAI NESIGAILIU . As myliu sita auto  

Gerai lupa, kuro sanaudos mieste 8,4 , trasoje 6. bet paminant. Tikrai nemiegant. Pats norėjau galingesnio varikliuko ir ieskojau 2.2 dCi. Dabar nesigailiu. Ir buvau sustojes su BMW 525 benzinu 110 kw tai vyrai nusiminė kad juos išrūkė dyzeliukas. Lenkti drąsiai gali. Nebuvau susidūres su 1.9 dCi, bet ir manau turėtu būti rimtas varikliukas, ir girdėjau kad gerai traukia.
  Gerai lupa, kuro sanaudos mieste 8,4 , trasoje 6. bet paminant. Tikrai nemiegant. Pats norėjau galingesnio varikliuko ir ieskojau 2.2 dCi. Dabar nesigailiu. Ir buvau sustojes su BMW 525 benzinu 110 kw tai vyrai nusiminė kad juos išrūkė dyzeliukas. Lenkti drąsiai gali. Nebuvau susidūres su 1.9 dCi, bet ir manau turėtu būti rimtas varikliukas, ir girdėjau kad gerai traukia. 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių