Jau antras elektrėnietis
 Jau antras elektrėnietis 
 Jau antras elektrėnietis
 Jau antras elektrėnietis 

Mano vardas Julius,man 21m.siaip esu kiles is siauliu krasto bet taip jau nutiko kad daug metu gyvenu kaune mano gimdytoju deka
 Mano vardas Julius,man 21m.siaip esu kiles is siauliu krasto bet taip jau nutiko kad daug metu gyvenu kaune mano gimdytoju deka  
   per savo trumpa gyvenimeli esu isbandes daug masinu bet taip gavosi kad mano pirmoji masina buvo mamytes kazkada labai seniai pirktas seat toledo...o siuo metu vairuoju Laguna II 1.9dci authentique.Kai ieskojau masinos mano planuose lagunos net nebuvo bet taip nutiko kad visgi vairuoju laguna ir net nepaisant kad komplektacija primityviausia ir masinyte tikrai kartais keikiu man ji visai patinka
 per savo trumpa gyvenimeli esu isbandes daug masinu bet taip gavosi kad mano pirmoji masina buvo mamytes kazkada labai seniai pirktas seat toledo...o siuo metu vairuoju Laguna II 1.9dci authentique.Kai ieskojau masinos mano planuose lagunos net nebuvo bet taip nutiko kad visgi vairuoju laguna ir net nepaisant kad komplektacija primityviausia ir masinyte tikrai kartais keikiu man ji visai patinka  ))))
)))) 

esu uzsiregistraves renault klubo forume ir kazkada imeciau ten lagunos 2 manuala.cia neseniai toks minotauras11 man i email parase ir paprase ta manuala atsiusti ir tuo paciu pakviete i jusu kluba
 esu uzsiregistraves renault klubo forume ir kazkada imeciau ten lagunos 2 manuala.cia neseniai toks minotauras11 man i email parase ir paprase ta manuala atsiusti ir tuo paciu pakviete i jusu kluba  

cia kaip rugsejo pirmaja visi pirmam kurse
 cia kaip rugsejo pirmaja visi pirmam kurse 
 buteeent BARTAS
 buteeent BARTAS  esu is jurbarko, taciau dabar mokausi kaune ir gyvenu kaune
 esu is jurbarko, taciau dabar mokausi kaune ir gyvenu kaune  esu antrame kurse, man 20metu
 esu antrame kurse, man 20metu  turiu renault laguna ph1 2,2d. su sita masina vazineju jau metus laiko, automobilis mielas, bet buvau jau tiek as ja prakeikes
 turiu renault laguna ph1 2,2d. su sita masina vazineju jau metus laiko, automobilis mielas, bet buvau jau tiek as ja prakeikes  foto imesiu kada prie progos kai turesiu
 foto imesiu kada prie progos kai turesiu 

Kaip tais retas toks vardas, bet superinis
  Kaip tais retas toks vardas, bet superinis  Tikiuosi greitai apsiprasi čia
 Tikiuosi greitai apsiprasi čia  

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių