va man teko abu slenkscius (jau po masina) ispjaustyt ir uzlopyt, nes vienas beveik per visa ilgi buvo ispuves...tai va paklausti noriu, ar nesusiduriat su tokia problema pirmoje lagunoje?
 va man teko abu slenkscius (jau po masina) ispjaustyt ir uzlopyt, nes vienas beveik per visa ilgi buvo ispuves...tai va paklausti noriu, ar nesusiduriat su tokia problema pirmoje lagunoje?

Esu iš tų, kurie nuvažiuoja tam, kad išspausdintų lapą su bėdomis, o paskui važiuoju žinodamas ką tvarkyti
 Esu iš tų, kurie nuvažiuoja tam, kad išspausdintų lapą su bėdomis, o paskui važiuoju žinodamas ką tvarkyti  Keisčiausia, kad prieš pirmąkart varant pasitikrinau visas lemputes, kompiuteris jokio pranešimo neišsakė
 Keisčiausia, kad prieš pirmąkart varant pasitikrinau visas lemputes, kompiuteris jokio pranešimo neišsakė   o kai tikrino darbuotojas išliaupsėjo kompiuteris, kad kairės pusės lemputė perdegusi
 o kai tikrino darbuotojas išliaupsėjo kompiuteris, kad kairės pusės lemputė perdegusi 
 (variklio plovimas 20 Lt)
 (variklio plovimas 20 Lt)

dar pasake jog neuzilgo teks pasikeist vairo traukes angali, bedos atseit nera, bet jau nekaip atrodo... tad antrakart atvaziaves pasikeiciau ir antgaliuka, tuomet man nereikejo ivaziuot i garaza iskart lipdukus suklijavo pamate jog posukius nuvaliau
  dar pasake jog neuzilgo teks pasikeist vairo traukes angali, bedos atseit nera, bet jau nekaip atrodo... tad antrakart atvaziaves pasikeiciau ir antgaliuka, tuomet man nereikejo ivaziuot i garaza iskart lipdukus suklijavo pamate jog posukius nuvaliau 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių