na o vilniuj tai nesinori paleist uz kuro pompos rieboksliu keitima 800 lietuvisku
  na o vilniuj tai nesinori paleist uz kuro pompos rieboksliu keitima 800 lietuvisku 

bet dyzelservise sake kad ten taip jau ir man ja pakeis,atseit tik jie patys kruciausi yra!nenoriu ju izeist bet juk man tik riebokslius pakeist reikia o ne remontuot,suprantu kad ten reik pag dirza nuimt kad atsukt bet jau 800lt tai jau per daug...tad kaip ir sakiau paimsiu padeveta normalia pompa ir tiesiog ja pasikeisiu
  bet dyzelservise sake kad ten taip jau ir man ja pakeis,atseit tik jie patys kruciausi yra!nenoriu ju izeist bet juk man tik riebokslius pakeist reikia o ne remontuot,suprantu kad ten reik pag dirza nuimt kad atsukt bet jau 800lt tai jau per daug...tad kaip ir sakiau paimsiu padeveta normalia pompa ir tiesiog ja pasikeisiu 

girdejau kaune kazkur gerai daro ir per pus beveik pigiau tik tyksliai nzn kur,bet nesvarbu jau pyrksiu kita kuro pompa(pavyko rast uz 250lt per pazystamus) bei pakeitimas 300lt tai viso 550lt
  girdejau kaune kazkur gerai daro ir per pus beveik pigiau tik tyksliai nzn kur,bet nesvarbu jau pyrksiu kita kuro pompa(pavyko rast uz 250lt per pazystamus) bei pakeitimas 300lt tai viso 550lt 

is ITODA automatiniu pavaru deziu serviso.
  is ITODA automatiniu pavaru deziu serviso.

aš tau jį irgi būčiau pardavęs už 250Lt
 aš tau jį irgi būčiau pardavęs už 250Lt  gal net būčiau pakeitęs pigiau
 gal net būčiau pakeitęs pigiau 

griuk negyvas is juoko
  griuk negyvas is juoko  tai vat man ir is utenos atveze(bet dar neatsiemiau) o tai gal uzsiemi masinom?
  tai vat man ir is utenos atveze(bet dar neatsiemiau) o tai gal uzsiemi masinom?
 kad tai būtų darbas, tai taip nėra
 kad tai būtų darbas, tai taip nėra 

aisku jej turi norml pazystamu meistru tai bus pigiau nei servise
  aisku jej turi norml pazystamu meistru tai bus pigiau nei servise 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių