70w tera
 70w tera  beto tiek tikrai nenesa, nes magelis 45w x 4, gale koloneliu nera, dabar ieskaus
 beto tiek tikrai nenesa, nes magelis 45w x 4, gale koloneliu nera, dabar ieskaus  bet wazineju be dangteliu, zymus skirtumas ir siektiek zemi jaucias, nors magas nustatytas 0 bass, o kai pridedu daugiau jau neisnesa
 bet wazineju be dangteliu, zymus skirtumas ir siektiek zemi jaucias, nors magas nustatytas 0 bass, o kai pridedu daugiau jau neisnesa  gal kokiu minciu?
 gal kokiu minciu?  maga tai manau ateity reiks keist
 maga tai manau ateity reiks keist

tai sakai magas meluoja,kad 45Wx4?
 tai sakai magas meluoja,kad 45Wx4? 

jei nori kazka rimto ir rimtai susidet, teks normaliai iskloti duris
 jei nori kazka rimto ir rimtai susidet, teks normaliai iskloti duris  taip, magas meluoja
 taip, magas meluoja 

iskilo man toks klausimas gal jis ir buvo kada aptartas bet nerandu as jo
 iskilo man toks klausimas gal jis ir buvo kada aptartas bet nerandu as jo  tai stai, ar imanoma nuo orginalaus laguna II mago pajungti koki suba
 tai stai, ar imanoma nuo orginalaus laguna II mago pajungti koki suba  ir jei taip gal kas galetu mazdaug paaiskinti kaip
 ir jei taip gal kas galetu mazdaug paaiskinti kaip  dekoju
 dekoju 

) tai jis man aiskina kad neimanoma pajungt nuo orginalaus mago subo. turiu as suba tik vat tame ir beda kad nezinau ar iseis pasijungt
) tai jis man aiskina kad neimanoma pajungt nuo orginalaus mago subo. turiu as suba tik vat tame ir beda kad nezinau ar iseis pasijungt 

Būtų įdomu sužinoti apie tai
 Būtų įdomu sužinoti apie tai 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių