tarp kitko tada vaziavau su savo mylimaja renault  21
tarp kitko tada vaziavau su savo mylimaja renault  21  pries kelis metus grizti is sventosios  isejo vos per 6val.tai buvo isvaziavau 8 vakaro is  sventosios ir pravaziavus palanga sedau i kamsti link klp po to dar ir dar ju  buvo
   pries kelis metus grizti is sventosios  isejo vos per 6val.tai buvo isvaziavau 8 vakaro is  sventosios ir pravaziavus palanga sedau i kamsti link klp po to dar ir dar ju  buvo  didziausi buvo trasoj,nes vyko kelio remonto darbai tai is dvieju eismo juostu buvo padarytos trys ir avarine kaip avarine pilna su verdanciais varikliais,tai va o as ir vaziavau virdamas tol kol neuzlinko ventiliatorius ausinimo ir nesove slanga vandens,ko pasekoj ir ar stojau i ta avarine juosta
 didziausi buvo trasoj,nes vyko kelio remonto darbai tai is dvieju eismo juostu buvo padarytos trys ir avarine kaip avarine pilna su verdanciais varikliais,tai va o as ir vaziavau virdamas tol kol neuzlinko ventiliatorius ausinimo ir nesove slanga vandens,ko pasekoj ir ar stojau i ta avarine juosta  bet cia dar nieko
 bet cia dar nieko  susijungiau slanga i vieta nes labai dekingai ji truko
 susijungiau slanga i vieta nes labai dekingai ji truko  ir paskutinis kebliausias klausimas ka uzpilti  i ausinimo sistema kai vasara karsta visur viskas isdziuve jokio ezero ir jokios balos salia ner
 ir paskutinis kebliausias klausimas ka uzpilti  i ausinimo sistema kai vasara karsta visur viskas isdziuve jokio ezero ir jokios balos salia ner  tai berukant kilo mintis kad masinoj dar mineralinio yra nemazai tai vat ir gavo vietoj kokio vandens ar antifrizo tiesiog mineralinio
 tai berukant kilo mintis kad masinoj dar mineralinio yra nemazai tai vat ir gavo vietoj kokio vandens ar antifrizo tiesiog mineralinio  

Nu zodziu, paskui dar vilko su renault kangoo, ir prietemoje velkantysis mano masina priekabino ne uz savo kilpos, o kur bako ta garlavina yra kokia tai kilpute. tai pajudant kaip rove ta garlavina, tai tik pasipyle dyzelis ant kelio. na bet viskas baigesi laimingai, nuvilko tvarkyti abi masinas tada
  Nu zodziu, paskui dar vilko su renault kangoo, ir prietemoje velkantysis mano masina priekabino ne uz savo kilpos, o kur bako ta garlavina yra kokia tai kilpute. tai pajudant kaip rove ta garlavina, tai tik pasipyle dyzelis ant kelio. na bet viskas baigesi laimingai, nuvilko tvarkyti abi masinas tada  man remontas tada atsiejo apie 200 lt, o tam draugui  kuris norejo gero sostenoje kangoo remontas atsiejo 1100 lt
  man remontas tada atsiejo apie 200 lt, o tam draugui  kuris norejo gero sostenoje kangoo remontas atsiejo 1100 lt   

o idomu paskaityti istorijas.
 o idomu paskaityti istorijas.  100 proc. ten buvo tie patys. tai va, tiesiog per plauka isvengiau, juk galejome susitikti ant posukio.
 100 proc. ten buvo tie patys. tai va, tiesiog per plauka isvengiau, juk galejome susitikti ant posukio. 

juokauju, butu buve gerai, kad butu padenges visas jusu baudas
 juokauju, butu buve gerai, kad butu padenges visas jusu baudas 

Mašinų daug, viena mašina pralenkė, kita ir tuo momentu žvilgtelėjau į galinio vaizdo veidrodėlį, žiūriu parskrenda BMW, iš priekio mašinų parvažiuoja nemažai ir kaip jums atrodo, tas žioplys sumano mane, lenkt.. Pradėjo lenkt, o mašina parvažiuojanti iš priešpriešos gal už 200 metrų nuo manęs... kirtau ant stabdžių ir tas BMW, per centimetrus prasilenkė su mašina parvažiuojančia priešais jį, aišku, manęs pačio per plauką nekabino.
 Mašinų daug, viena mašina pralenkė, kita ir tuo momentu žvilgtelėjau į galinio vaizdo veidrodėlį, žiūriu parskrenda BMW, iš priekio mašinų parvažiuoja nemažai ir kaip jums atrodo, tas žioplys sumano mane, lenkt.. Pradėjo lenkt, o mašina parvažiuojanti iš priešpriešos gal už 200 metrų nuo manęs... kirtau ant stabdžių ir tas BMW, per centimetrus prasilenkė su mašina parvažiuojančia priešais jį, aišku, manęs pačio per plauką nekabino. Priekinis diskas lužo dvėjuose vietose aišku ir dvi prakirstos padangos, tai visas "malonumas" kainavo 800 litų, naujos padangos disko virinimas ir jo dažymas, dažiau pats, tai truputį sutaupiau
 Priekinis diskas lužo dvėjuose vietose aišku ir dvi prakirstos padangos, tai visas "malonumas" kainavo 800 litų, naujos padangos disko virinimas ir jo dažymas, dažiau pats, tai truputį sutaupiau 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių