Iškilo tokia kaip problemėle, norėtusį pagražint savo laguna, na ir kaip žinot orginalūs R-17 pagaminti iš plastilino
 Iškilo tokia kaip problemėle, norėtusį pagražint savo laguna, na ir kaip žinot orginalūs R-17 pagaminti iš plastilino  Tai gal yra žinančių Laguna II disko matmenis kokie yra trapai tarp skylių ir centrinės skylės diamatras
 Tai gal yra žinančių Laguna II disko matmenis kokie yra trapai tarp skylių ir centrinės skylės diamatras 
 Iškilo tokia kaip problemėle, norėtusį pagražint savo laguna, na ir kaip žinot orginalūs R-17 pagaminti iš plastilino
 Iškilo tokia kaip problemėle, norėtusį pagražint savo laguna, na ir kaip žinot orginalūs R-17 pagaminti iš plastilino  Tai gal yra žinančių Laguna II disko matmenis kokie yra trapai tarp skylių ir centrinės skylės diamatras
 Tai gal yra žinančių Laguna II disko matmenis kokie yra trapai tarp skylių ir centrinės skylės diamatras 

Žiūrėsiu R-16 ar 17 nes žiema 17 kaip sniego valytuvai veikia
 Žiūrėsiu R-16 ar 17 nes žiema 17 kaip sniego valytuvai veikia 

Kadangi pats ruosiuos ziema su jais vazinet, kolkas ziurejau tiesus ratai matysim po ziemos
 Kadangi pats ruosiuos ziema su jais vazinet, kolkas ziurejau tiesus ratai matysim po ziemos  Tik siauresnes padangas isigijau kad nereiktu dirbt uz kelininkus
 Tik siauresnes padangas isigijau kad nereiktu dirbt uz kelininkus 

D nes diskai linksta ir labai. Iš po žiemos teko visus diskus tiesint, nors visu duobių vengiau, aišku ne visas pavyksta apvažiuot, bet kiek imanoma jų vengiau, o gavos šnipštas, todėl žadu parduot savo R17 žiemines padangas ir pirk R16 diskus žiemai, arba šeip bliekas, o vasarai, būtų smagu R17 ar R16 tokius geručius turiu nusižiūrėjas
D nes diskai linksta ir labai. Iš po žiemos teko visus diskus tiesint, nors visu duobių vengiau, aišku ne visas pavyksta apvažiuot, bet kiek imanoma jų vengiau, o gavos šnipštas, todėl žadu parduot savo R17 žiemines padangas ir pirk R16 diskus žiemai, arba šeip bliekas, o vasarai, būtų smagu R17 ar R16 tokius geručius turiu nusižiūrėjas

DD O detis mazesnius kazkaip nesinori vien del vaizdo
DD O detis mazesnius kazkaip nesinori vien del vaizdo  )) O ir ziemai jau padangas turiu isigijes tad bandysiu istverti
)) O ir ziemai jau padangas turiu isigijes tad bandysiu istverti 

na man asmeniškai R16 zapaskė gražiau atrodė, tiek daug gumos senai ant mano lagunos nebuvo
 na man asmeniškai R16 zapaskė gražiau atrodė, tiek daug gumos senai ant mano lagunos nebuvo  šeip aš ir turiu R17 žiemines, bet manau jas prastumsiu, ir priksiu bliekas, jau esu kaip ir apsižiūrėjas
 šeip aš ir turiu R17 žiemines, bet manau jas prastumsiu, ir priksiu bliekas, jau esu kaip ir apsižiūrėjas  o vasrai būtų gražu R17 bet ne orginalių norėtusi, bet kai lietuvoj tokios kainos, tai tenka tenkintis tą ka turim
 o vasrai būtų gražu R17 bet ne orginalių norėtusi, bet kai lietuvoj tokios kainos, tai tenka tenkintis tą ka turim 

nes kaip neturiu nieko išsirinkes, o tai tu gal tuom užsiminėji ar šeip kokių pažystamų turi?
 nes kaip neturiu nieko išsirinkes, o tai tu gal tuom užsiminėji ar šeip kokių pažystamų turi?

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias