Jei taip paprasta būtų, nebūtų Europoj tokios patikros, nes užusieny pasipiktinusių būtų daugiau
 Jei taip paprasta būtų, nebūtų Europoj tokios patikros, nes užusieny pasipiktinusių būtų daugiau  Antravertus, juk ir važiuoklę sulaužyt betampydami gali, ir tikiu, kad per šitiek metų taip buvo. Ką nors apie teismus girdėjom?
 Antravertus, juk ir važiuoklę sulaužyt betampydami gali, ir tikiu, kad per šitiek metų taip buvo. Ką nors apie teismus girdėjom? 

Aš pats esu buvęs užsukęs virš 5k rmp dyzeliuką važiuojant ir nieko jam nenutiko,nes viskas pakeista ir nėra kam sugest,o tokios apsukos nėra didelės,ne gi ne pastoviai taip važinėjama
 Aš pats esu buvęs užsukęs virš 5k rmp dyzeliuką važiuojant ir nieko jam nenutiko,nes viskas pakeista ir nėra kam sugest,o tokios apsukos nėra didelės,ne gi ne pastoviai taip važinėjama  Tai tie kurie bijo jog kažkas nutiks,tiesiog neprižiūri savo auto,o kas tvarko taiso laiku tas nesuks galvos.
 Tai tie kurie bijo jog kažkas nutiks,tiesiog neprižiūri savo auto,o kas tvarko taiso laiku tas nesuks galvos.

.
 .

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias