aisku cia ne vien po miesta..bet ir siauliuos tryniaus ir po kursenus..tj ne vien trasoj..

beja gal kas gali pasakyt kiek duju baks talpos vietoj zapaskes?:)
niekad neteko i tuscia pilt:)

ziurint koks pas tave
 ziurint koks pas tave  cia nuo gamintojo
 cia nuo gamintojo 

tik neisivaizduoju kaip taip pawyko..tj kol vasara neateis ir pats po ja nepalysiu nezinau kas dar gali nutikt tj atsargiai elgiuos:D
tik neisivaizduoju kaip taip pawyko..tj kol vasara neateis ir pats po ja nepalysiu nezinau kas dar gali nutikt tj atsargiai elgiuos:D
 200
 200  su dujom
 su dujom  ir tuom labai dziaugiuosi
 ir tuom labai dziaugiuosi  nes dujos i kolektoriu o ne tiesiogines
 nes dujos i kolektoriu o ne tiesiogines  o kas del dragu tai man teko drage sudalyvaut su bmw 730 (95m)per dvi lagunas,aisku benzinu vaziavau tada jau
 o kas del dragu tai man teko drage sudalyvaut su bmw 730 (95m)per dvi lagunas,aisku benzinu vaziavau tada jau  kaip sakant padangas uzkurt jokiu problemu
 kaip sakant padangas uzkurt jokiu problemu  turejau ir foto kaip padangas senas kurenu bet niekaip foto nerandu
turejau ir foto kaip padangas senas kurenu bet niekaip foto nerandu  as svajoju apie 3.0 lagunele
 as svajoju apie 3.0 lagunele  isivaizduoju kas ten per zveriukas
 isivaizduoju kas ten per zveriukas 

bet daug kas kitaip
 bet daug kas kitaip  gal del to
 gal del to  kaip ratai pas mane r 14:)  mechanine deze,o toks greitis buvo pasiektas prienai -marijampole kely
 kaip ratai pas mane r 14:)  mechanine deze,o toks greitis buvo pasiektas prienai -marijampole kely 

rodykle persivercia apsuku be jokio atmetimo
rodykle persivercia apsuku be jokio atmetimo  bus koks meetas pamatysit patys kaip ji eina
 bus koks meetas pamatysit patys kaip ji eina  gal koks dragiukas ar kas
 gal koks dragiukas ar kas  pasibamdysim
pasibamdysim 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių