Laba dienele... Seniai jau cia beapsilankes buvau vis reikalu atsirasdavo, bet dabar radau valandele ir galiu nupasakot kas mano fronte naujo ivyke, o ivyko daug. Pradziai galiu pasakyt, kad seimos gretas pailde dvi naujos lagunos ir ju dabar jau 4
surinkus visas ir mini meet iseina jau
Taigi nuo pradziu, svogeris nusipirko 2009 Laguna III grandtour 2.0 dyzeliuka, tete 2007 Laguna II grandtour 1,9 dyzeliuka. Kadangi nezai teko turet reikalu su pastaraja tai apie ja plasiau. Masinuka nusiziurejom turguj: masina grazi begus 156 tukstancius pilnas servisas yra, gera komplektacija Dynamique tvarkingas salona, technikine pravaryta, nu kur lysi kaip ir prikist nera ko. Dar bndem derestis bet pardavejas ne i kalbas, pavazevom paziurejom ir nusipirkom. masiniukas kaip bitute lekia kaip vejas komfortiska faina, oj dziaugemes geru pirkiniu. Tik deja neilgai.... Tetei kaune uz akedimijos kylant i kalna vos 3 begiu pavyko uzpuskuoti stabdziai vos veikia traukos nera, zodziu beda. Siaip ne taip nukeliavo jis i vilniu, ten su sostena aptaru reikalus paaiskeja kad beda bedele su motoru. Vilniuj nieks netvarko tad ji gryzo pas mane i marijampole, cia dar vyrai bande gaivint varikli bet naudos mazai, nuspresta det kita varikli... Niekad nemaniau kad gali but taip sunku rast 1,9 dci 96 kw varikli. Bet po ilgu pastangu radau as ji 1800 ir as jau 120 tukstanciu begusio variklio savininkas. taigi permete man varikli sutvarke turbina, idejo kita stabdziu stiprintuva pakeite keleivio puses rato guoli ir masina kaip nauja, tik kanavo brangiai visas malonumas, uz tai dabar tiklaiai aisku kad su ja viskas gerai
palyginimui 2007 Laguna II phase II ir 2004 Laguna II phase I
ir kelios masiniuko nunotraukos
pusiau odinis salona visai smagiai sedisi
magas ne originalus tad teko sukeist vietoj su stalciuku