Del manes nori ir tegul deda tuos xenon, jei bus protingas susireguliuos nuleis reflektorius ir jokiu problemu. Nesenai maciau netgi laida per tv apie xenon ten teige kad vieninteles problemos yra kad zmones isideda ir nesivargina ju sureguliuoti ir nuleist spinduli su reflektoriu ir dar viena beda kad neva reikia vargti varant tech apziura isimti tuos xenon nes nepraeisi kitaip
 Del manes nori ir tegul deda tuos xenon, jei bus protingas susireguliuos nuleis reflektorius ir jokiu problemu. Nesenai maciau netgi laida per tv apie xenon ten teige kad vieninteles problemos yra kad zmones isideda ir nesivargina ju sureguliuoti ir nuleist spinduli su reflektoriu ir dar viena beda kad neva reikia vargti varant tech apziura isimti tuos xenon nes nepraeisi kitaip   Isidejau jau bus metai tuoj ir tikrai nesigailiu, nei as akinu kitus nei ka. Mentai stabde ne karta apie sviesas nei puse zodzio, na bet cia tik mano nuomone
 Isidejau jau bus metai tuoj ir tikrai nesigailiu, nei as akinu kitus nei ka. Mentai stabde ne karta apie sviesas nei puse zodzio, na bet cia tik mano nuomone  
 Jau man geriau zmones tegul vazineja su xenon nei kad slaistosi girti su masinom, va cia yra problema, tai sukelia daugybe avariju
 Jau man geriau zmones tegul vazineja su xenon nei kad slaistosi girti su masinom, va cia yra problema, tai sukelia daugybe avariju  

Jau man geriau zmones tegul vazineja su xenon nei kad slaistosi girti su masinom, va cia yra problema, tai sukelia daugybe avariju   [/quote]
[/quote] , nes xenon zibintai be apiplovimo, dar turi automatinius aukscio reguliatorius
 , nes xenon zibintai be apiplovimo, dar turi automatinius aukscio reguliatorius

jei kam reikia turiu bent kelis veikiancius blokelius ir h1, h7 lempuciu
 jei kam reikia turiu bent kelis veikiancius blokelius ir h1, h7 lempuciu  

xenon palikciau i ilgas
 xenon palikciau i ilgas   kur galeciau tokias isigyti N3xt?
 kur galeciau tokias isigyti N3xt?  

Adrx jau gali ir savo asmenine nuomone pasakyt apie netik vaizda bet ir naudojima :]]
 Adrx jau gali ir savo asmenine nuomone pasakyt apie netik vaizda bet ir naudojima :]]

bet vaizdas geras, nesviecia taip stipriai kaip xenon, bet uztenka, dabar tik ziuresim kiek laikys
 bet vaizdas geras, nesviecia taip stipriai kaip xenon, bet uztenka, dabar tik ziuresim kiek laikys  

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių