Išsiųsta naudojantis ASUS_Z00AD Tapatalk 4 Lt

Jis sklinda kazkur is priekio
  Jis sklinda kazkur is priekio   Esme tokia kad staigiau pradedant vaziuot is vietos kazkas sudungsi/subilda, toliau vaziuojant didesniu greiciu ir staigiai atleidus gazo pedala vel kazkas sudungsi ir tuo paciu metu labai sudreba pavaru svirtis. Kartais buna atleidus pedala sudunsi ir girdisi kazkos uzimas, bet spustelejus stabdziu pedala visi garsai dingsta iki kito gazo pedalo atleidimo, vaziuojant laisva pavara tas pats vyksta. Gal kam tai yra buve, kas cia galetu buti, pagalve, stabdziu sistema kliba, ar kazkas is pavaru dezes?
  Esme tokia kad staigiau pradedant vaziuot is vietos kazkas sudungsi/subilda, toliau vaziuojant didesniu greiciu ir staigiai atleidus gazo pedala vel kazkas sudungsi ir tuo paciu metu labai sudreba pavaru svirtis. Kartais buna atleidus pedala sudunsi ir girdisi kazkos uzimas, bet spustelejus stabdziu pedala visi garsai dingsta iki kito gazo pedalo atleidimo, vaziuojant laisva pavara tas pats vyksta. Gal kam tai yra buve, kas cia galetu buti, pagalve, stabdziu sistema kliba, ar kazkas is pavaru dezes?
 ?
 ?
 Jau antra savaite su juo vazineju, tai keiciant noreciau, kad kuo daugiau nusileistu. Keisiu ir termostata, ir tas slangas. Beje ar verta jas naujas pirkt, ar ieskot shrotiniu? Nes viena is ju pas man su kokiu tai laikikliu ir is jo laidai iseina, matomai ten zvake stovi pasildyt ant salto... beje, gal verta ir peciuka tuo paciu su kokia tai xemija nukalkint? Tai va toks pas man trumpas klausimas
  Jau antra savaite su juo vazineju, tai keiciant noreciau, kad kuo daugiau nusileistu. Keisiu ir termostata, ir tas slangas. Beje ar verta jas naujas pirkt, ar ieskot shrotiniu? Nes viena is ju pas man su kokiu tai laikikliu ir is jo laidai iseina, matomai ten zvake stovi pasildyt ant salto... beje, gal verta ir peciuka tuo paciu su kokia tai xemija nukalkint? Tai va toks pas man trumpas klausimas 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių