Dabar tik priviso pilnos gatvės
 Dabar tik priviso pilnos gatvės 

..tai pirkot visiškai naują..prašom jei galima plačiau apie naujaja laguna..
 ..tai pirkot visiškai naują..prašom jei galima plačiau apie naujaja laguna..

bet nieko neklausiau ir isirinkau laguna vazineju jau su ja apie metus ir visai nesigailiu.tokiu pirkiniu.       tik dabar pirkciau karavana,
  bet nieko neklausiau ir isirinkau laguna vazineju jau su ja apie metus ir visai nesigailiu.tokiu pirkiniu.       tik dabar pirkciau karavana, 

jieskojau ir as jo bet buvo dauguma dizeliu. o man negaliu paiskinti kodel lb.nepatinka dizelines masinos.
  jieskojau ir as jo bet buvo dauguma dizeliu. o man negaliu paiskinti kodel lb.nepatinka dizelines masinos.   bet tikrai negaliu paaiskinti odel
  bet tikrai negaliu paaiskinti odel  

Ispudziai unreal, bet ko reikia noret vigi tai naujas automobilis :] salonas begalo patiko toks pilnas ir tuopaciu kvepia erdve :]
  Ispudziai unreal, bet ko reikia noret vigi tai naujas automobilis :] salonas begalo patiko toks pilnas ir tuopaciu kvepia erdve :] žodžiu nesigailiu..
 žodžiu nesigailiu..

nes pries tai buvusio 3 masinos buvo visos benzinai. gal kada persilauziu per save ir isigysiu dizeli
  nes pries tai buvusio 3 masinos buvo visos benzinai. gal kada persilauziu per save ir isigysiu dizeli 

tik svarbu paimti neužgintą matoriuką..tada nesigailėsi..
 tik svarbu paimti neužgintą matoriuką..tada nesigailėsi..

..man irgi taip būt neprošal jei gaučiau panašių dovanų..
 ..man irgi taip būt neprošal jei gaučiau panašių dovanų.. 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių