o siaip man  uz sodybos su palapinem variantas tinkamas butu
 o siaip man  uz sodybos su palapinem variantas tinkamas butu 

dar jai isgersi tai galesi ir be palapines miegot kur paliai kruma koki nors
 dar jai isgersi tai galesi ir be palapines miegot kur paliai kruma koki nors   

ir isvis..juk GM rengiam ne tam kad pamiegot
 ir isvis..juk GM rengiam ne tam kad pamiegot  

dar pirma nakti tai vistiek tusinsimes kaip sakant bet antraja pries vairavima reiktu issimiegoti,o kaip sakei palapkej to nepadarysi normaliai...Na ir siaip norisi kad visi meeta prisimintu gerai,su ispudziais ir pns..
 dar pirma nakti tai vistiek tusinsimes kaip sakant bet antraja pries vairavima reiktu issimiegoti,o kaip sakei palapkej to nepadarysi normaliai...Na ir siaip norisi kad visi meeta prisimintu gerai,su ispudziais ir pns.. 

o as tai sutinku su jumis. Reikia tokia vieta surast, kad ir pramogu kokiu butu kaip pavyzdis su baidarem  gal pavyktu prasiplaukt ar kanors kito
 o as tai sutinku su jumis. Reikia tokia vieta surast, kad ir pramogu kokiu butu kaip pavyzdis su baidarem  gal pavyktu prasiplaukt ar kanors kito 

na asmeniskai man nesvarbu ar bus komforto ar nea..svarbiausia kaip ir sakei gerai praleisti laika
 na asmeniskai man nesvarbu ar bus komforto ar nea..svarbiausia kaip ir sakei gerai praleisti laika  tik va gaila kad dar gana mazai zmoniu reiskiasi del GM..po to zinai nuspresim keliese ir bus nepasitenkinimu is tu kurie net nesireiske..reikia visiem bendrai spresti tad pirmyn lagunu myletojai nemiegam!!!
 tik va gaila kad dar gana mazai zmoniu reiskiasi del GM..po to zinai nuspresim keliese ir bus nepasitenkinimu is tu kurie net nesireiske..reikia visiem bendrai spresti tad pirmyn lagunu myletojai nemiegam!!!  aj dar beje Runce..skambinau del tos sodybos  vakar..sake kolkas liepos 3-6 nerezervuota bet zinai greit gali ir patapt ir uzimta..o kainele butu 1400lt/para
 aj dar beje Runce..skambinau del tos sodybos  vakar..sake kolkas liepos 3-6 nerezervuota bet zinai greit gali ir patapt ir uzimta..o kainele butu 1400lt/para  siaip as manau kad cia yra daugoka..
 siaip as manau kad cia yra daugoka..

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių