labai graži vieta
 labai graži vieta 
 Tik vienas pastebejimas...kelias nuo pagrindinio kelio iki sobybos simta metu greiderio nemates tai su zeminta masina ten sunkiai pravaziuosi..taigi zemintu lagunu savininkai jei tokiu yra nepatariu varyt i meeta su saviskem,nes teks nedavaziavus sodybos jas palikti
 Tik vienas pastebejimas...kelias nuo pagrindinio kelio iki sobybos simta metu greiderio nemates tai su zeminta masina ten sunkiai pravaziuosi..taigi zemintu lagunu savininkai jei tokiu yra nepatariu varyt i meeta su saviskem,nes teks nedavaziavus sodybos jas palikti 

man patinka si vietove
 man patinka si vietove  superrrr
 superrrr  
  mes negalim dalyvauti
 mes negalim dalyvauti  

na cia kiekvienas ziuri kaip jam geriau...as skaiciavau kad man islaidos gautusi apie 100lt su salyga kad neimsiu beprotisko kiekio alaus
 na cia kiekvienas ziuri kaip jam geriau...as skaiciavau kad man islaidos gautusi apie 100lt su salyga kad neimsiu beprotisko kiekio alaus  siaip galvoju kad varysiu su savo masina tai jei kas nores gales i ekipaza isimesti
 siaip galvoju kad varysiu su savo masina tai jei kas nores gales i ekipaza isimesti 

Butinai dalyvausim
 Butinai dalyvausim  

gerai..reikia aptarti kaip minotauras sake kas ka gali paimti,nes ren reiks malku,stoviklavimo keduciu,kokios didesnes pastatotomos pavesines....as asmeniskai galiu nebent malku paimti,nes kaime turiu pilna darzine
 gerai..reikia aptarti kaip minotauras sake kas ka gali paimti,nes ren reiks malku,stoviklavimo keduciu,kokios didesnes pastatotomos pavesines....as asmeniskai galiu nebent malku paimti,nes kaime turiu pilna darzine 

Vartotojai naršantys šį forumą: Heise IT-Markt [Crawler] ir 2 svečių