Sori, bet ansciau neturejau lagunos, o tuo labiau nebuvau cia prisiregistraves
 Sori, bet ansciau neturejau lagunos, o tuo labiau nebuvau cia prisiregistraves  Kas del organizavimo ir kitu pasisakymu tai ir savo kailiu patiriu, kad kai reikia, visi tyli, o kai jau padaryta, reiskia pretenzijas
 Kas del organizavimo ir kitu pasisakymu tai ir savo kailiu patiriu, kad kai reikia, visi tyli, o kai jau padaryta, reiskia pretenzijas  Sori, kad skaudzia tema uzgriebiau (sposyju)
 Sori, kad skaudzia tema uzgriebiau (sposyju)  
  Tik ranka ir piestuku
 Tik ranka ir piestuku 
 Logo geras, bvo balsuota ir niekas dabar jo nekeis
  Logo geras, bvo balsuota ir niekas dabar jo nekeis  
  padaves jau
  padaves jau   

uzrasas ant nugaros
  uzrasas ant nugaros 

Galima ir kažkiek skirtis
 Galima ir kažkiek skirtis 

Man asmeniskai dar idomiau atrodytu, jei susibegtu klubai ir issiskirtu is minios ir vieni ir kiti, bet kartu ir "savekai"
 Man asmeniskai dar idomiau atrodytu, jei susibegtu klubai ir issiskirtu is minios ir vieni ir kiti, bet kartu ir "savekai"   
 Tai pagal spalva aisku butu kokias masinas vairuoja
 Tai pagal spalva aisku butu kokias masinas vairuoja  :D
:D Siaip mano manymu maikutes spalva pacios esmes nekeicia esme yra zmones ir ju poziuris. As asmeniskai nieko blogo nematau kad marskineliu spalva butu orandzine juk vien darant meetus galima draugiskai pasikeist klubo atributika su renault klubu  mano nuomone butu idomu taip padaryti
 Siaip mano manymu maikutes spalva pacios esmes nekeicia esme yra zmones ir ju poziuris. As asmeniskai nieko blogo nematau kad marskineliu spalva butu orandzine juk vien darant meetus galima draugiskai pasikeist klubo atributika su renault klubu  mano nuomone butu idomu taip padaryti   
  Kaip ir buvo mineta ir maciau Super buvo meetas Telsiuose su abiems klubais
  Kaip ir buvo mineta ir maciau Super buvo meetas Telsiuose su abiems klubais   ir nieko blogo nematau jog mes kartais padarytume bendrus meetus nes juk visus vienija bendras renault zenklas o klubu ivairove ir konkreciu modeliu atsiskirimas tik palengvina informacijos radima ir panasiai. Tad zmones
  ir nieko blogo nematau jog mes kartais padarytume bendrus meetus nes juk visus vienija bendras renault zenklas o klubu ivairove ir konkreciu modeliu atsiskirimas tik palengvina informacijos radima ir panasiai. Tad zmones 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių