Gaila, kad karštakošiškumo pilnas esi ir net minties nesivargini suprasti kas rašoma...
  Gaila, kad karštakošiškumo pilnas esi ir net minties nesivargini suprasti kas rašoma...

Nesuprantu kur problema, jei Vilniuje visi taip "laksto" tai atvykus į Kauną, pasak jūsų, kad čia visi velkasi, turėtumėt važiuodami relaksuoti ir atsipūtę dairytis pro langus. O čia va kitas teiginys: "buvau apipypintas ir priverstas pasitraukti iš antros juostos dėl greičiau lekiančios "bulkos" " Suprantu, kad jūs vilniečiai esate papratę stovėti ir trečioje juostoje, nu bet soris, Kaune ir kamštis juda greičiau nei leidžia kelių eismo taisyklės.
 Nesuprantu kur problema, jei Vilniuje visi taip "laksto" tai atvykus į Kauną, pasak jūsų, kad čia visi velkasi, turėtumėt važiuodami relaksuoti ir atsipūtę dairytis pro langus. O čia va kitas teiginys: "buvau apipypintas ir priverstas pasitraukti iš antros juostos dėl greičiau lekiančios "bulkos" " Suprantu, kad jūs vilniečiai esate papratę stovėti ir trečioje juostoje, nu bet soris, Kaune ir kamštis juda greičiau nei leidžia kelių eismo taisyklės.  Čia nekalta nei vairavimo kultūra, nei miesto tradicijos. Tiesiog kai atvyksta "svetimšalis" ir jis nesupranta kur jam važiuoti, mėtosi per visas juostas įsikibęs į vairą. Jam ir atrodo, kad čia neįmanoma važiuoti. Jie nepagalvoja, kad kalti ne aplinkiniai vairuotojai, o kad stabdys yra jis pats.
 Čia nekalta nei vairavimo kultūra, nei miesto tradicijos. Tiesiog kai atvyksta "svetimšalis" ir jis nesupranta kur jam važiuoti, mėtosi per visas juostas įsikibęs į vairą. Jam ir atrodo, kad čia neįmanoma važiuoti. Jie nepagalvoja, kad kalti ne aplinkiniai vairuotojai, o kad stabdys yra jis pats. 

atvaziuokit iki kauno palikit masina ir naudokites viesoju transportu nebus problemu
 atvaziuokit iki kauno palikit masina ir naudokites viesoju transportu nebus problemu   vazineju tam kaune nors ir tik keli metai gyvenu cia ir nematau jokiu problemu
 vazineju tam kaune nors ir tik keli metai gyvenu cia ir nematau jokiu problemu   o apie mazesnius miestelius tai galiu pasakyti ten jie nesupranta ka reiskia padekoti jei tu ji uzleidi, kiek praleides esu pasiziuri tokiom akim
 o apie mazesnius miestelius tai galiu pasakyti ten jie nesupranta ka reiskia padekoti jei tu ji uzleidi, kiek praleides esu pasiziuri tokiom akim   ir nuvaziuoja
 ir nuvaziuoja  

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių