kas istiesu mane labai dziugina
 kas istiesu mane labai dziugina  
   ir visos keliones grietis tikrai nebu 80 ar 90 km/h. vidutinis greitis sieke 100/105 km/h.
 ir visos keliones grietis tikrai nebu 80 ar 90 km/h. vidutinis greitis sieke 100/105 km/h.
 duju diagnostikoj 2010-06-19d padare man uz 60 lt
 duju diagnostikoj 2010-06-19d padare man uz 60 lt  nieko nerado blogo,tik pasake jog mano duju kompas per letas ir laiku ne speja duoti komandos sumainti duju kieki esant dideliom apsukoms.Tai papildomai istate mechaniskai reguliojama voztuva kad apribuoti duju kieki(prie 2500 apsuku pas mane CO padideja iki 2%,o turetu buti iki 0.5%) Sako kad lig ir turetu sumazeti sanaudos,kita savaite pasakysiu kiek sumazejo.
 nieko nerado blogo,tik pasake jog mano duju kompas per letas ir laiku ne speja duoti komandos sumainti duju kieki esant dideliom apsukoms.Tai papildomai istate mechaniskai reguliojama voztuva kad apribuoti duju kieki(prie 2500 apsuku pas mane CO padideja iki 2%,o turetu buti iki 0.5%) Sako kad lig ir turetu sumazeti sanaudos,kita savaite pasakysiu kiek sumazejo. 

Nes prisipyliau 70ltr ir nuriedejau tik 900km kazkaip mazokai ir tikrai bandziau nedroziant vaziuot tiesa universalas
 Nes prisipyliau 70ltr ir nuriedejau tik 900km kazkaip mazokai ir tikrai bandziau nedroziant vaziuot tiesa universalas  

turėtojai. Kas su 2.0 laguna važinėjat pasigirkit kiek ima kuro, nes pas mane miestas nėra didelis, o borto kompas rodo 14L~ neperdaug?
 turėtojai. Kas su 2.0 laguna važinėjat pasigirkit kiek ima kuro, nes pas mane miestas nėra didelis, o borto kompas rodo 14L~ neperdaug?

5 bėgiu 60 laikai ir rodo kompas ~10 O trasoj labai ramiai ~90 6,5L
 5 bėgiu 60 laikai ir rodo kompas ~10 O trasoj labai ramiai ~90 6,5L 

Pas mane mieste panašiai ryja, o važinėjant maišytai vidutiniškai į 8 l įsitenku, kartais net į 7,5.
 Pas mane mieste panašiai ryja, o važinėjant maišytai vidutiniškai į 8 l įsitenku, kartais net į 7,5.

Vartotojai naršantys šį forumą: Exabot [Bot] ir 8 svečių