saiką..saiką..yra tas saikas,tik pats žinai kaip kartais būna..nepamaišys toks daikčiukas..dėl šventos ramybės pasitikrinti gerai ryte.
 saiką..saiką..yra tas saikas,tik pats žinai kaip kartais būna..nepamaišys toks daikčiukas..dėl šventos ramybės pasitikrinti gerai ryte.

,toliau,toje pavėsinėje kuri ten stovi mes visi tikrai netilpsim,kas nors turite,ir ar galite paimti,kažkokią pavėsinę,geriau būtų dvi pavėsinės,o jei dar būtų ir sienos joms-išvis pasaka būtų,ir nuo užuovėja ir nuo saulės pavėsis jei ką būtų,na kėdėmis kiekvienas sau pasirūpins manau,indais bei stalo įrankiais - taip pat.hmm..kas dar..a..garsas..kas atsakingas už garsą bus pas mus?gal pradžiai tiek..jei kas ką sugalvojat dar-prašom pasireikšti,nes laiko jau nebeliko ..susiderinkim reikaliukus visi.
 ,toliau,toje pavėsinėje kuri ten stovi mes visi tikrai netilpsim,kas nors turite,ir ar galite paimti,kažkokią pavėsinę,geriau būtų dvi pavėsinės,o jei dar būtų ir sienos joms-išvis pasaka būtų,ir nuo užuovėja ir nuo saulės pavėsis jei ką būtų,na kėdėmis kiekvienas sau pasirūpins manau,indais bei stalo įrankiais - taip pat.hmm..kas dar..a..garsas..kas atsakingas už garsą bus pas mus?gal pradžiai tiek..jei kas ką sugalvojat dar-prašom pasireikšti,nes laiko jau nebeliko ..susiderinkim reikaliukus visi.

Galėčiau būti atsakingas už ją
 Galėčiau būti atsakingas už ją 

Greit prisipažystat! A tai paskui be kamuolio liksim
  Greit prisipažystat! A tai paskui be kamuolio liksim  

Arba jei kas panašiai važiuoja ir priimt kartu mane
 Arba jei kas panašiai važiuoja ir priimt kartu mane 

O be to pas tave dyzeliukas tai ir kainuos nebrangiai
 O be to pas tave dyzeliukas tai ir kainuos nebrangiai  Paimk kokią draugę ir atvažiuokit. Kitu atveju galima ir pas ką nors įlyst. Būtų galima pas mane, bet aš nebegryšiu į Vilnių po susitikimo
 Paimk kokią draugę ir atvažiuokit. Kitu atveju galima ir pas ką nors įlyst. Būtų galima pas mane, bet aš nebegryšiu į Vilnių po susitikimo  
 Galim susikooperuot į naudą visiems
 Galim susikooperuot į naudą visiems 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių