Aš čia jau nepilnai mėnesį, bet dar kažkaip nespėjau užmatyti šios temos, tai dabar parašysiu:
  Aš čia jau nepilnai mėnesį, bet dar kažkaip nespėjau užmatyti šios temos, tai dabar parašysiu:

ir nuolaida garantuota
  ir nuolaida garantuota   

, linkiu sekmingai vazinet ir kuo mazesniu kastu eksploatuojant
 , linkiu sekmingai vazinet ir kuo mazesniu kastu eksploatuojant   . Klaipeda - JEGA
 . Klaipeda - JEGA  

), esu Artūras kiek pamenu 26m. vos keleta dienu važinėju laguna I phII 1.9 dti (2000m.), jus suradau per runce, tas pacanas man išrinko mašina, tad jei keiksiu tai keiksiu ne lagunas bet jį
 ), esu Artūras kiek pamenu 26m. vos keleta dienu važinėju laguna I phII 1.9 dti (2000m.), jus suradau per runce, tas pacanas man išrinko mašina, tad jei keiksiu tai keiksiu ne lagunas bet jį  Tiesa, esu iš Šiaulių. Kiek skaičiau visi pasisako kas ka baigę tad ir aš nenutylėsiu, baigiau mechaninę inžineriją, bet apie ją mažiausiai nutuokiu
 Tiesa, esu iš Šiaulių. Kiek skaičiau visi pasisako kas ka baigę tad ir aš nenutylėsiu, baigiau mechaninę inžineriją, bet apie ją mažiausiai nutuokiu 

LAGŪNŲ mylėtojai . Aš , kiek supratau , būsiu pats naujausias
 LAGŪNŲ mylėtojai . Aš , kiek supratau , būsiu pats naujausias  . Aš Arūnas iš Druskininkų , dirbu draudime , man jau tuoj bus 45 ( senis ane
 . Aš Arūnas iš Druskininkų , dirbu draudime , man jau tuoj bus 45 ( senis ane   ) .Jei ko reiks rašykit nesisarmatykit . Turiu lagūną 96 m. , ja varinėju jau keturi metai ir tikrai patenkintas .
 ) .Jei ko reiks rašykit nesisarmatykit . Turiu lagūną 96 m. , ja varinėju jau keturi metai ir tikrai patenkintas .

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių