Todėl specialiai tam reikalui pasidariau modifikaciją.:

Atsarginė prikurkė
 Paprasta ir patogu
 Paprasta ir patogu  

Paprasta ir patogu
 Paprasta ir patogu  

jauciu nostalgija
  jauciu nostalgija   klausant def leppard, whitesnake, a-ha. is lietuvisku paklausau - foje, a.mamontova,
 klausant def leppard, whitesnake, a-ha. is lietuvisku paklausau - foje, a.mamontova,  
 Kaip sakoma old-school. Aš irgi kartais mėgstu paklausyt 80-90tų šokių muzikos.
 Kaip sakoma old-school. Aš irgi kartais mėgstu paklausyt 80-90tų šokių muzikos. 
 Bet atisreguliavus kokybė pakankamai gera. Kadangi aš pradžioj žiūriu į kainą, tai šis variantas man geriausias.
 Bet atisreguliavus kokybė pakankamai gera. Kadangi aš pradžioj žiūriu į kainą, tai šis variantas man geriausias. 

Geras mp3 išėjimas pas mane telefone, laisvai pasijungia ir pareguliavus ten per telefono ekvalaizerį, visai padoriai gaunas
 Geras mp3 išėjimas pas mane telefone, laisvai pasijungia ir pareguliavus ten per telefono ekvalaizerį, visai padoriai gaunas  O pirkau aš jį už 30LT su biškiu, 34 ar tai 35, tiksliai jau nepamenu, bet tikrai neviršijo 40lt.
 O pirkau aš jį už 30LT su biškiu, 34 ar tai 35, tiksliai jau nepamenu, bet tikrai neviršijo 40lt. 

Yra usb jungtis, mp3 isejimas, dedasi SD atminties kortele ir prie viso to pultelis, manau tikrai nera brangu
 Yra usb jungtis, mp3 isejimas, dedasi SD atminties kortele ir prie viso to pultelis, manau tikrai nera brangu 

Bo po juo jau negražiai nusitrynęs visas vairas
 Bo po juo jau negražiai nusitrynęs visas vairas 

si daina man super
  si daina man super  

radau daug gero,ilgai ieškoto ir norėto daug negirdėto ir nuostabaus
 radau daug gero,ilgai ieškoto ir norėto daug negirdėto ir nuostabaus 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių