antanas » Pir Lap 01, 2010 6:37 pm
taivat,vistik mano lagunike gerokkai ilsejosi ir kas,nusiemiau karteri,tai net nezinau ir ka bepasakyti. nlb suprantu kaip ta masina dar isvis vazevo. zodziu indeklu nerasta karteris pilnas suplakto metalo gabaliuku,netaip kaip prislifuotu dulkiu kaip paprastai nuo indeklu buna ,velenas paestas jau,taigi to pasekoje ji reikia slifuot. toliau,judinant svaistikli aukstun zemyn,jaucesi nemazas laisvumas,tai nutariau kad bus ismaltas ir cilindras kur persikisa stokas per svaistikli. nes toks laisvumas tik vienam cilindre. toliau,turbinos sparnuotes klibejimas,nuo centro i sonus,pamatavau su slankmaciu isemes turbina,2 mm i abu sonus,isvada ji negyva,na cia kaip man. toliau,interkuleris kaip ir pridera su tokia turbina,nepilnas,bet nemazai tepalo jame. taigi db toks klausimas,yra variklis is 2000 metu MK 1 Lagunos. 1.9 dci,variklio kodas F9K,ar tinka sio modelio siurblys man ir ypurskimo visa sistema? ar ji pripazins mano kompiuteris? ar man reikia deti savaji kuro siurbli ir visa common rail sistema su visais purkstukais?,nes ant mk 1 lagunos nera is galo stovincio gryztamo vamzdelio,jis tik ant pirmos forsunkes,pas mk2 stovi dar ir ant 4 forsunkes. ant siurblio laidu pajungimas tas pats,fyske ta pati. kuro slegio daviklio fyske taipogi tinka.
Renault Laguna 1.9 dci Initiale 2003
Chrysler Grand Voyager Limited III 2.5 CRD 2002
Chrysler Voyager LX III 2.5 CRD 2001
Renault Laguna II 1.9 dci 2001
Seat Toledo 1.9 TDi 1996
Ford Fiesta III 1.1 1991