[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
www.lagunaclub.lt • Temos rodymas - Galiniai garsiakalbiai

Galiniai garsiakalbiai

Galiniai garsiakalbiai

Standartinė Evis20 » Ket Rgs 30, 2010 7:28 am

Zodziu pas mane lagunoj nera galiniu garsakalbiu ideti kiausiniai ant galines palanges ,isbarskeje jau. Durelese viskas tvarkoj eina gerai. Noreciau susideti gamyklinius garsakalbius ir i gala ,kas galit pagelbeti su foto ,neslauzyne gali ikisti panasaus dydzio belekokius. Kas galit pafotkinti kaip atrodo ,kokie ju parametrai ,gamintojas ? jei cia negalima foto deti ,galit atsiusti man i emaila.
Vartotojo avataras
Evis20  

Re: Galiniai garsiakalbiai

Standartinė Dainius » Pen Spa 01, 2010 8:01 am

Paveikslėlis
Po kaire sitas, siaip gali but viens prie vieno be AD spinduolio ir su plastmasinem grotelem, kurias cia esu nuemes. Siaip firma tai blaunpunkt galingumas kazkas tai ~15w, beto jei ner plastmasiu jiems i kuriuos jie isisuka tai ir ju pasiieskok, nors dazniausiai ju nieks neiskomplektuoja :)
Vartotojo avataras
Dainius  
Žinovas

Automobilis:
Vardas:
Gavo padėkų: 0

Re: Galiniai garsiakalbiai

Standartinė Evis20 » Ant Spa 05, 2010 5:24 am

Panasus kaip mano fiat'e buvo priekyje ,neblogai ejo ,gal juos susidet(15w ,blaupunkt) ?
Vartotojo avataras
Evis20  

Grįžti į Elektra

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių