be to pvz pas mane spidometre stovi 25 diodai iskaitant rodykliu apsvietima, o jei desi i orginalias vietas tai idesi kiek ten tu lempuku? 3 ar 4
 be to pvz pas mane spidometre stovi 25 diodai iskaitant rodykliu apsvietima, o jei desi i orginalias vietas tai idesi kiek ten tu lempuku? 3 ar 4  

pats 43 diodus sukisau ir tik tada pasiekiau norima rezultata
 pats 43 diodus sukisau ir tik tada pasiekiau norima rezultata 

pas tuos kur reklamas daro reiktu pasikonsultuot manau
 pas tuos kur reklamas daro reiktu pasikonsultuot manau  

aišku naudos mažai buvo, mėlyna lipo per kraštus, raudona irgi nekaži ką.
 aišku naudos mažai buvo, mėlyna lipo per kraštus, raudona irgi nekaži ką.

tik va varzas jiem irgi atitinkamai reik paskaiciuot jei 5v ar 12v desi
 tik va varzas jiem irgi atitinkamai reik paskaiciuot jei 5v ar 12v desi 

nelabai as ten paveiksliukus ziuredams ka ikirtau... nu manau greit pirksiu kita spidometra, reiks bandyti
 nelabai as ten paveiksliukus ziuredams ka ikirtau... nu manau greit pirksiu kita spidometra, reiks bandyti  jeigu ka klausiu patarimu cia
 jeigu ka klausiu patarimu cia  nesistebekit kad paskambinsiu ir klausiu kaip daryt
 nesistebekit kad paskambinsiu ir klausiu kaip daryt  skoloi neliksiu
 skoloi neliksiu  

norėčiau ir pats tokio, tik va bėda jog elektroje nieko neraukiu su tais diodais ir varžomis visokiomis... Gal atsirastų norintis pagaminti man kažką? ir įdomu kiek kainuoja toks malonumas?
 norėčiau ir pats tokio, tik va bėda jog elektroje nieko neraukiu su tais diodais ir varžomis visokiomis... Gal atsirastų norintis pagaminti man kažką? ir įdomu kiek kainuoja toks malonumas? 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių