Svarbu įjungt keturgubą budrumo lygį ir nepatingėt apmąstyt pasekmes prieš išriedant į kelią
 Svarbu įjungt keturgubą budrumo lygį ir nepatingėt apmąstyt pasekmes prieš išriedant į kelią   O mažas kastuvėlis - jėga, ne vieną kaimyną ryte išgelbėjau nuo vėlavimo darban
 O mažas kastuvėlis - jėga, ne vieną kaimyną ryte išgelbėjau nuo vėlavimo darban   

. Ant tevo tojotos kazkokios rusiskos atrodo ar kazkas is to krasto irgi vazineja be problemu. Mano manymu nesvarbu gamintojas svarbu guma.
. Ant tevo tojotos kazkokios rusiskos atrodo ar kazkas is to krasto irgi vazineja be problemu. Mano manymu nesvarbu gamintojas svarbu guma.  

Taip, su žieminėm yra kur kas kitas važiavimas, o ant ledo su dygliuotom - tuo labiau. Bet mieste nelabai dygliuotos reikalingos, nes pagrinde kelias būna padengtas aptirpusia sniego pliurze. Aš visas vasaras ir žiemas važinėju universaliom ir problemų nematau. Žiemą sunkiau, bet kai turi protą, viskas su jom tvarkoje. O vasarą iš vis nežinau kame problemos? Niekad bėdų neturėjau, nuo vasariniu man skiriasi tik tuo, kad vasarinės tyliau rieda. O per lietų su universaliom iš viso rojus
 Taip, su žieminėm yra kur kas kitas važiavimas, o ant ledo su dygliuotom - tuo labiau. Bet mieste nelabai dygliuotos reikalingos, nes pagrinde kelias būna padengtas aptirpusia sniego pliurze. Aš visas vasaras ir žiemas važinėju universaliom ir problemų nematau. Žiemą sunkiau, bet kai turi protą, viskas su jom tvarkoje. O vasarą iš vis nežinau kame problemos? Niekad bėdų neturėjau, nuo vasariniu man skiriasi tik tuo, kad vasarinės tyliau rieda. O per lietų su universaliom iš viso rojus  Aišku, nesu aš išbandęs padangų po pusę tūkstančio ir daugiau už vnt., tai su tokiom lygint negaliu
 Aišku, nesu aš išbandęs padangų po pusę tūkstančio ir daugiau už vnt., tai su tokiom lygint negaliu 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių