gyvenu Kretingoje,o aplamai siame pasaulyje gyvuoju jau 26 metukus
 gyvenu Kretingoje,o aplamai siame pasaulyje gyvuoju jau 26 metukus  draugu vadinama Ramaske,tikraji varda(Ramute)isgirstu tik is tevu.
 draugu vadinama Ramaske,tikraji varda(Ramute)isgirstu tik is tevu.     berots i viska atsakiau
  berots i viska atsakiau  

Džiugu, kad atsiranda naujoku ir is arčiau pajūrio. Tad Ramute, sek foruma ir iki pasimatymo meet'uose.
 Džiugu, kad atsiranda naujoku ir is arčiau pajūrio. Tad Ramute, sek foruma ir iki pasimatymo meet'uose. 

Malonu kad prisijungei
  Malonu kad prisijungei  

su kuom gyvai su kuom virtualiai..tikiuos visi esat draugiski ir kalbus,nes man labai patinka plepeti
 su kuom gyvai su kuom virtualiai..tikiuos visi esat draugiski ir kalbus,nes man labai patinka plepeti  

Mano vardas Vytautas,bet visi vadina Vycka
 Mano vardas Vytautas,bet visi vadina Vycka  Dar jaunas,vos 18-ikos metų
 Dar jaunas,vos 18-ikos metų  Vairuoju Lagūna 2000 metų su 1.9dti motoru
 Vairuoju Lagūna 2000 metų su 1.9dti motoru  Ją galite pamatyti garažo temoje jei kam įdomu
 Ją galite pamatyti garažo temoje jei kam įdomu   Gyvenu Skuodo rajone,mokausi Skuodo profesinėje mokykloje,būsimas mechanikas
  Gyvenu Skuodo rajone,mokausi Skuodo profesinėje mokykloje,būsimas mechanikas   Patinka krapštytis prie technikos,tai nebijau išsitepaluoti rankų
 Patinka krapštytis prie technikos,tai nebijau išsitepaluoti rankų   Tikiuosi sutarsim ir rasim bendrą kalbą
  Tikiuosi sutarsim ir rasim bendrą kalbą   

prisijungusi prie
  prisijungusi prie    

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 17 svečių