sveiki na aš neseniai tapau tai pat renault lagunos vairuotoju nusipirkau 94m 1,8l 66kw laguna na pradziai tikrai man kaip masina ysedus is po golfo 3 ,bmw 5, ir visokiu kitokiu vokisku auto tikrai kad padare yspudy didesny nei pries tai mineti auto. beje kaip dauguma musu esamu tautieciu posakiu apie reno, pezo, ir kitus prancuziskus variantus tai kad niekam neverti auto yra nesamones kaip ir kiekviena auto ar ji vokiska ar rusiska ,amerikietiska, japoniska ir taip toliau y kiekviena automobily noredamas vazineti konfortiskiau turi ydeti kad kiekvienas automobilis butu idealus negestu ar nerudytu ir t.t taip nebuvo ir nebus nes uz tai kad ir gamintojams turi eiti pelnas tiek detalems tiek ir automobiliams tai va mano nuomone tokia kas kuo nori tas tuo ir vazineja cia jau kiekvieno asmeninis konfortisko jausmo dalykas ir sakyciau kad kaip ir kiekvienas zmogus turi trukumu taip ir technika .ir norejau kaip naujo renault laguna vairuotojui papasakotumete daugiau apie sy modely kaip 1.8l 94m 66kw 
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių