Na lagunai nepasiseke

Bet palyginus su maniskes avarija, tai cia smulkmena

Pries gerus 2 metus, praejus porai ar trejeta menesiukiu, kai nusipirkau pirmaja laguna, kazkoks
xxx avinas ileke man i sikna, nu vaizdelis buvo, galiu papasakot kam idomu:
Kai ileke siknon prasidejo ir visos bedos, is smugio neatlaike dirzai, tai as su nosim kaliau i vaira, tevas su krutine i panele

, is smugio atsilosus man kepure nuleke i gala, duju balionas stovejo desinioj pusej, tai tas sugebejo atskrist pas manes i prieki (aciu dievuj nesudege ar nesprogo), sedenes viskas buvo sukreipta, visas galas ant tiek sumurdytas buvo, kaip kad atrode, jog vairuociau Laguna Coupe ;D Negana to, tas kur ileke i mane, sugebejo mane aplenkt ir pariedejus jam apie 200m, atsijunge ir jam kompas ir uzgeso

Tada buvau dar su zaliu klevo lapu, tai is smugio man is 80km/h spydikas pakilo iki 120km/h

Aisku gerai viskas baigesi, niekas nenukentejo, jis buvo kaltas (mazeikiu policija mane bande
xxx, mat jaunas vairuotojas, bet buvo zvanokas dedei, kuris policijoj dirba ir
xxx pacius mazeikiu mentus

) Draudimas sumokejo beveik visos lagunos kaina be 200lt, po gero men pasiemiau kita laguna ir dabar vazinejuos sau laimingas

aisku po avarijos, pora meneseliu buvo baime vazinetis, ypac kai is galo kokia masina vaziuoja, kad vel
xxx 
Dabar turesiu gera pamoka, kad pakliuvus i avarija stenktis
xxx kaltininka