Foto garazo temoje bus veliau, nes daba kaip tik krapstaus prie naujojo savo pirkinio ir seip daug visokiausiu seminaru, nes dirbu svietimo sistemoje
 Foto garazo temoje bus veliau, nes daba kaip tik krapstaus prie naujojo savo pirkinio ir seip daug visokiausiu seminaru, nes dirbu svietimo sistemoje  pradziai tiek ir manau susidraugasuim
 pradziai tiek ir manau susidraugasuim  gal ir koki meeta klaipediskiai pasiorganizuosim
 gal ir koki meeta klaipediskiai pasiorganizuosim  
 Foto garazo temoje bus veliau, nes daba kaip tik krapstaus prie naujojo savo pirkinio ir seip daug visokiausiu seminaru, nes dirbu svietimo sistemoje
 Foto garazo temoje bus veliau, nes daba kaip tik krapstaus prie naujojo savo pirkinio ir seip daug visokiausiu seminaru, nes dirbu svietimo sistemoje  pradziai tiek ir manau susidraugasuim
 pradziai tiek ir manau susidraugasuim  gal ir koki meeta klaipediskiai pasiorganizuosim
 gal ir koki meeta klaipediskiai pasiorganizuosim  

malonaus tau laiko cia
 malonaus tau laiko cia  

.
 .

man 20, vakar isigijau LAGUNA I 2.0 16v 102kw 1999metu karavana
  man 20, vakar isigijau LAGUNA I 2.0 16v 102kw 1999metu karavana  Brc duju iranga tiesiogine..Isvaizda gan nebloga
  Brc duju iranga tiesiogine..Isvaizda gan nebloga  idesiu su laiku foto..
 idesiu su laiku foto..  vienas klausimukas, gal kas vedes + laida nuo akumo i gala?
 vienas klausimukas, gal kas vedes + laida nuo akumo i gala?  gal kas patars pro kur vesti geriau visus laidus aparaturai?
 gal kas patars pro kur vesti geriau visus laidus aparaturai? 

na zinai pamaniau kad prie to paties kad nepurvint man frm visose temose..
 na zinai pamaniau kad prie to paties kad nepurvint man frm visose temose..  kita syki nebedarysiu tos pacios klaidos
 kita syki nebedarysiu tos pacios klaidos 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių