Manau pravers, jeigu kažkas norės pasidalint savo filmuotais kadrais

Aš tada ir pradėsiu

Štai mano praėjusios žiemos linksmybės

P.S. Manau nereikia sakyt kurioj mašinoj aš

Taigi nusprendziau ir as ideti kelias nuorodas kur galima pamatyti kaip soku ir kaip dainuoju
 Taigi nusprendziau ir as ideti kelias nuorodas kur galima pamatyti kaip soku ir kaip dainuoju 

Taigi dalyvavau viename konkurse pries kokiu du metus "Lietuva-mano daina" kur reikejo sukurti daina apie Lietuva taigi man kilo mintis sukurti daina butent repo stiliumi. Nusiunciau daina komisijai, pakliuvau i atranka ir nugalejau
 Taigi dalyvavau viename konkurse pries kokiu du metus "Lietuva-mano daina" kur reikejo sukurti daina apie Lietuva taigi man kilo mintis sukurti daina butent repo stiliumi. Nusiunciau daina komisijai, pakliuvau i atranka ir nugalejau  Nugaletojams teko garbe savo dainas irasyti i viena cd su garsiausiais Lietuvos atlikejais, o man teko studijoje rimuoti su grupe Kastaneda
 Nugaletojams teko garbe savo dainas irasyti i viena cd su garsiausiais Lietuvos atlikejais, o man teko studijoje rimuoti su grupe Kastaneda  Taigi paklausykite, beje visus zodzius pats rasiau melodija padare Lukas
 Taigi paklausykite, beje visus zodzius pats rasiau melodija padare Lukas 

Aš jau tiek priklausiau kad beveik visą mintinai moku
 Aš jau tiek priklausiau kad beveik visą mintinai moku 

Bus dar daugiau video kai sukarpysiu viską, čia tik porą labiau vykusių posūkių.
 Bus dar daugiau video kai sukarpysiu viską, čia tik porą labiau vykusių posūkių. 

laguna ant ledo
 laguna ant ledo 

jei ir luztu namanau kad nuskestu
 jei ir luztu namanau kad nuskestu  bet ir nereik vaziuot jei negarantuotas
 bet ir nereik vaziuot jei negarantuotas 

pats haway matėsi klipe
 pats haway matėsi klipe  Šaunus klipas, tik kartais kad žodžių dainoje nesigirdi, o Greta toliau dainuoja
 Šaunus klipas, tik kartais kad žodžių dainoje nesigirdi, o Greta toliau dainuoja  toks pastebėjimas
 toks pastebėjimas  ir šeip gaila merginų, šalta gi lauke po galais
 ir šeip gaila merginų, šalta gi lauke po galais 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių