is wieksniu esi jo? as is mazeikiu, bent jau gimes auges ten
 is wieksniu esi jo? as is mazeikiu, bent jau gimes auges ten  dbr klpd esu
 dbr klpd esu  tj jo is tikruju butu gerai kad koki ten tutorial suweiktum supranti, zmonems gal kas neaisku ar panasiai
 tj jo is tikruju butu gerai kad koki ten tutorial suweiktum supranti, zmonems gal kas neaisku ar panasiai  nu jo reikia tada waryti ir ziureti kiek kajnuoja wandens pompa, termostatas naujas.. antifryzas maciau 38Lt uz  5 ar 6 litrus
 nu jo reikia tada waryti ir ziureti kiek kajnuoja wandens pompa, termostatas naujas.. antifryzas maciau 38Lt uz  5 ar 6 litrus  taj zodziu pizdu, reiks ir man lysti tada, jeigu kas wistiek pazystama mechanika turiu, kuris sau masina is 8 masinu pasidaro
 taj zodziu pizdu, reiks ir man lysti tada, jeigu kas wistiek pazystama mechanika turiu, kuris sau masina is 8 masinu pasidaro  taj manau if kas kajp sakoma pas ji nulinguosiu, gal per buteliuka eis sukalbet ka nors
 taj manau if kas kajp sakoma pas ji nulinguosiu, gal per buteliuka eis sukalbet ka nors  taj wa mantuli tada ziurek neprisidaryk weju kad nereiktu gailetis po to. lauksim foto ar tutorial is tawes kajp su alaus bonke keitei ta pompa
 taj wa mantuli tada ziurek neprisidaryk weju kad nereiktu gailetis po to. lauksim foto ar tutorial is tawes kajp su alaus bonke keitei ta pompa 

Mazeikiai man netoli, viso labo tik 13km
 Mazeikiai man netoli, viso labo tik 13km  Apsiziurejes as kainas savo lagunai, tai termostatas 40 lietuvisku, o vandens pompa nauja apie 120-140 lietuvisku
 Apsiziurejes as kainas savo lagunai, tai termostatas 40 lietuvisku, o vandens pompa nauja apie 120-140 lietuvisku  Nemanau, kad brangu
 Nemanau, kad brangu  Tutoriala, tikrai ne siom dienom bus ymanoma padaryti, pirma reikia pinigu, o antra reikia ir sektiek siltesniu oru, kad nenuslat
 Tutoriala, tikrai ne siom dienom bus ymanoma padaryti, pirma reikia pinigu, o antra reikia ir sektiek siltesniu oru, kad nenuslat  Fotiko neturiu, bet telefonas (Sony Ericsson K800i) tikrai gera kokybe fotkina, bus matyt viskas
 Fotiko neturiu, bet telefonas (Sony Ericsson K800i) tikrai gera kokybe fotkina, bus matyt viskas  Beje, jai nesinori pirkti termostato be reikalo, tai gali patikrinti ar veikia, idek ji i verdanti vandeni ir matysi ar dirba, ar vaiksto ar ne..
 Beje, jai nesinori pirkti termostato be reikalo, tai gali patikrinti ar veikia, idek ji i verdanti vandeni ir matysi ar dirba, ar vaiksto ar ne..  Jai vaiksto - veikia, o jai nevaiksto arba pastringa - gali keisti
 Jai vaiksto - veikia, o jai nevaiksto arba pastringa - gali keisti  Stai video:
 Stai video:

Kaip ir pats minejai, geriau keisti, kai baigiasi, nei tvarkyti tada, kai nusibaige ir dar daugiau bedu pridirbo... Pradekim nuo vandens pompos, uzsikirs ir ka? Nutrauks dirza ir gali motora jau remontuot
 Kaip ir pats minejai, geriau keisti, kai baigiasi, nei tvarkyti tada, kai nusibaige ir dar daugiau bedu pridirbo... Pradekim nuo vandens pompos, uzsikirs ir ka? Nutrauks dirza ir gali motora jau remontuot  Nepriziuresi ausinimo - motoras perkais, gali keist arba meginti gaivinti
 Nepriziuresi ausinimo - motoras perkais, gali keist arba meginti gaivinti  Jai jau islenda kokia bedele, tai geriau ja ir laiku istaisyti... Buvo toks atvejis, keiciau salono oro filtra, nuemu ta visa plasmase kuri ant lango yra, ir ka? Pastebejau, kad trukes nedaug stiklas, uzdengia ta plasmase ir nieko nematyt, galvoju: "ech, mazas itrukimas, nieko nebus", taip taip... jau stikla privalau keisti, nes itrukimas jau per visa keleivo puse islindes
 Jai jau islenda kokia bedele, tai geriau ja ir laiku istaisyti... Buvo toks atvejis, keiciau salono oro filtra, nuemu ta visa plasmase kuri ant lango yra, ir ka? Pastebejau, kad trukes nedaug stiklas, uzdengia ta plasmase ir nieko nematyt, galvoju: "ech, mazas itrukimas, nieko nebus", taip taip... jau stikla privalau keisti, nes itrukimas jau per visa keleivo puse islindes  Pareina jau ir i vairuotojo puse, ties vairo lygiu irgi itrukimas... Nori nenori gauni jau keisti stikla..
 Pareina jau ir i vairuotojo puse, ties vairo lygiu irgi itrukimas... Nori nenori gauni jau keisti stikla..  

O ir kai vel kas atsitiks, tai bent bus zinoma nuo ko pradet ir ka keist, nes jau auto zinosi kaip savo penkis pirstus...
 O ir kai vel kas atsitiks, tai bent bus zinoma nuo ko pradet ir ka keist, nes jau auto zinosi kaip savo penkis pirstus...  Va radau gera puslapi..
 Va radau gera puslapi..  http://www.automobiliuremontas.lt/vande ... s-keitimas Cia kaip keisti vandens pompa, aisku ne lagunai, bet vistiek kazkas panasaus... Ir aplamai labai isamiai aprasyta, kas ka daro, kas ka reguliuoja ir uz ka atsakingas...
 http://www.automobiliuremontas.lt/vande ... s-keitimas Cia kaip keisti vandens pompa, aisku ne lagunai, bet vistiek kazkas panasaus... Ir aplamai labai isamiai aprasyta, kas ka daro, kas ka reguliuoja ir uz ka atsakingas... 

kiek maciau tu irgi pirma karta lysi prie sawo motoro, taj bijai
 kiek maciau tu irgi pirma karta lysi prie sawo motoro, taj bijai  nu naturalu
 nu naturalu  
  bet manau kad cia paskaicius sita straipsni, taj aisku wiskas daug maz yra, ir wiskas bus ciki
 bet manau kad cia paskaicius sita straipsni, taj aisku wiskas daug maz yra, ir wiskas bus ciki  

Aisku, baime yra, kad nepridirbt kazka motorui, bet kai perskaiciau, tai tik tereikes nuimti dirza ir atsukti keleta varstu, kad vandens pompa isimti.. Tai manau nieko blogo nenutiks, tik reikes atsimint, kaip dirzas uzdetas, kad paskuj nesumaisyti.. O toliau jau slangu nuemimas tai cia tikrai nera ko bijot
 Aisku, baime yra, kad nepridirbt kazka motorui, bet kai perskaiciau, tai tik tereikes nuimti dirza ir atsukti keleta varstu, kad vandens pompa isimti.. Tai manau nieko blogo nenutiks, tik reikes atsimint, kaip dirzas uzdetas, kad paskuj nesumaisyti.. O toliau jau slangu nuemimas tai cia tikrai nera ko bijot  Aj dar termostatas, sitam irgi pora varstu atsukai ir isemei... Na, vienu zodziu reikia laukt tos dienos, kai lysiu ir viska pats darysiu, aisku nesistebesiu, jog pasakysiu: "Vienas juokas buvo tai pakeisti, sunku nera!" taip pasakysiu tik del to, kad viskas ejosi sklandziai ir galu gale buvo uzkurtas motoras be problemu
 Aj dar termostatas, sitam irgi pora varstu atsukai ir isemei... Na, vienu zodziu reikia laukt tos dienos, kai lysiu ir viska pats darysiu, aisku nesistebesiu, jog pasakysiu: "Vienas juokas buvo tai pakeisti, sunku nera!" taip pasakysiu tik del to, kad viskas ejosi sklandziai ir galu gale buvo uzkurtas motoras be problemu 

taj wa paziuresiu kas pas mane Lagunikei yra per do reikalas, su kuokiu biesu turiu reikala, ir tada jau galwosim toliau
 taj wa paziuresiu kas pas mane Lagunikei yra per do reikalas, su kuokiu biesu turiu reikala, ir tada jau galwosim toliau  o litai, gerai kad ne beda su jais
 o litai, gerai kad ne beda su jais 

Arba nebent pirma isiardykit su mechaniku, kad paskui neapsisautum su vandens pompa, dar zinai ne tokia nusipirkt gali
 Arba nebent pirma isiardykit su mechaniku, kad paskui neapsisautum su vandens pompa, dar zinai ne tokia nusipirkt gali  Gaila, pazystamas mano mechanikas jau nebe Lietuvikej, gavo Amerikoj darba autoservise tai neber kam sutvarkyt, tai lieka tik dabar paciam viska
 Gaila, pazystamas mano mechanikas jau nebe Lietuvikej, gavo Amerikoj darba autoservise tai neber kam sutvarkyt, tai lieka tik dabar paciam viska  Seip gerai, po biski po biski ir turesiu bent sektiek ziniu apie auto..
 Seip gerai, po biski po biski ir turesiu bent sektiek ziniu apie auto.. 

tai tikrai sudo nepadarys, ides, sutwarkys, ir bus twarkoj
 tai tikrai sudo nepadarys, ides, sutwarkys, ir bus twarkoj  nu bet kajp sakant, atsarga gedos nedaro, paciam apzvelgti gi wistiek reikia
 nu bet kajp sakant, atsarga gedos nedaro, paciam apzvelgti gi wistiek reikia  
  supratima turesi, ir kitiems padeti galesi
 supratima turesi, ir kitiems padeti galesi 

klaipedoj wos ne akropolio aikstelei gywenu, taj kur as ja ardysiu, o ir i darba kasdien tenka waziuosi
 klaipedoj wos ne akropolio aikstelei gywenu, taj kur as ja ardysiu, o ir i darba kasdien tenka waziuosi  magistrale
 magistrale  o su mano sunkia desine koja taj sunkiai as nujudesiu ant kokiu 90 magistralei
 o su mano sunkia desine koja taj sunkiai as nujudesiu ant kokiu 90 magistralei  tajp kad nu datraukem iki dbr su tokia pompa ar ten termostatu, pratempsim ir dar iki sawaitgalio
 tajp kad nu datraukem iki dbr su tokia pompa ar ten termostatu, pratempsim ir dar iki sawaitgalio  nieko tokio
 nieko tokio  ziuriu ir tu jau lipduka imsi jo?
 ziuriu ir tu jau lipduka imsi jo?  ta prasme lagunos club
 ta prasme lagunos club 

Ir pirma kart dalyvausiu Meet'e Siauliuose, nes is ten speju tik lipduka tepasiimsiu
 Ir pirma kart dalyvausiu Meet'e Siauliuose, nes is ten speju tik lipduka tepasiimsiu  Viskam buna pirmas kartas
 Viskam buna pirmas kartas  O Vasaros Grand Meet'e tai butinai dalyvausiu, jai zinoma jis bus
 O Vasaros Grand Meet'e tai butinai dalyvausiu, jai zinoma jis bus  Ople!!! Persokau 100 post skaiciu!
 Ople!!! Persokau 100 post skaiciu!  Dabar liko sudalyvaut meet'e ir galiu imtis Laguna Club kortele...
 Dabar liko sudalyvaut meet'e ir galiu imtis Laguna Club kortele... 

galwoju, ka nu Klaipedoj maciau kad nariu mazai, tai su Martynu reikia man susisiekti, ir inesti tokio zinaj judesio bishki
 galwoju, ka nu Klaipedoj maciau kad nariu mazai, tai su Martynu reikia man susisiekti, ir inesti tokio zinaj judesio bishki  nes meet'as kiek suprantu senokai buwo jau darytas, tai ir susitiksim
 nes meet'as kiek suprantu senokai buwo jau darytas, tai ir susitiksim  aptarsim kur kas kajp
 aptarsim kur kas kajp  bet cia jau nebe topico esme
 bet cia jau nebe topico esme  aisku per meet'a galesim pasiklausinet apie daznesnius gedimus zinaj, ir aptarti problemu sprendimo budus, po to pasikalbi ir patalpini cia, kad kiti galetu zinoti kur ka ir kajp taisyti, nes problemu buna wisiems lagunininkams
 aisku per meet'a galesim pasiklausinet apie daznesnius gedimus zinaj, ir aptarti problemu sprendimo budus, po to pasikalbi ir patalpini cia, kad kiti galetu zinoti kur ka ir kajp taisyti, nes problemu buna wisiems lagunininkams 

Visada yra gerai pasitart su tais, kurie daugiau ismano uz tave pati, mokaisi...
 Visada yra gerai pasitart su tais, kurie daugiau ismano uz tave pati, mokaisi... 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių