o kai blynas prisvyla - ji ismeti, bet nemanau, kad noretum, jog laguna prisviltu prie asfalto
  o kai blynas prisvyla - ji ismeti, bet nemanau, kad noretum, jog laguna prisviltu prie asfalto   safety first.
   safety first.   o tada visa kita del atitinkamu priezasciu.
 o tada visa kita del atitinkamu priezasciu. Baime buvo net isest
  Baime buvo net isest  (visi tu irangu modeliai ir pan. cia ne prie ko) Paniskai bijojau, kad kas neirurintu i gala, ir nepabuciuotu mano dujines virykles
  (visi tu irangu modeliai ir pan. cia ne prie ko) Paniskai bijojau, kad kas neirurintu i gala, ir nepabuciuotu mano dujines virykles  

nenori pilti - uzvalgai avizu ir mini pedalus dviratuko.
  nenori pilti - uzvalgai avizu ir mini pedalus dviratuko.   Sėkmės mergaitei ir jos auto
  Sėkmės mergaitei ir jos auto   

Taigi čia tiesioginis įpurškimas, tad nei galios neatima nei kažkam kenkia
  Taigi čia tiesioginis įpurškimas, tad nei galios neatima nei kažkam kenkia  o beto nelygink golfo dujų su lagūnos
 o beto nelygink golfo dujų su lagūnos  o apie tas dujines blynams kept tai pasirink verčiau elektrinę viryklę
  o apie tas dujines blynams kept tai pasirink verčiau elektrinę viryklę   jei man siūlai dujas išmest
 jei man siūlai dujas išmest  Jokio skirtumo nėra ar benzu važiuojant ar dujomis
 Jokio skirtumo nėra ar benzu važiuojant ar dujomis  

Lygiai taip pat kaip i dizelinį auto atsitrenkia mašina ir nesprogsta tai taip pat ir su dujom
 Lygiai taip pat kaip i dizelinį auto atsitrenkia mašina ir nesprogsta tai taip pat ir su dujom   

tiek to.
  tiek to.  o kad isvengti beprasmių komentarų, kuriuos vistiek pateikėte.
 o kad isvengti beprasmių komentarų, kuriuos vistiek pateikėte.

Ir pasilikt savo baimes susprogimo ir kitus kvailus argumentrus tik sau
  Ir pasilikt savo baimes susprogimo ir kitus kvailus argumentrus tik sau  

net ir su rimtu psichologu
 net ir su rimtu psichologu  
  kaina keliais ct mazesne. Bet pries tai turejau benzinini auto ir kazkaip kiek eme tiek pyliau... paseno moraliskai ir pakeiciau masinyte. Bet kuro rusis tam itakos neturėjo lemiamos.
 kaina keliais ct mazesne. Bet pries tai turejau benzinini auto ir kazkaip kiek eme tiek pyliau... paseno moraliskai ir pakeiciau masinyte. Bet kuro rusis tam itakos neturėjo lemiamos. taip kad.
  taip kad.

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 12 svečių