Daugiau sunku ką be pasakyti

"Vaikai gyvenkim draugiskai"
 "Vaikai gyvenkim draugiskai" 

i siukslyneli permete mane
 i siukslyneli permete mane 

.AS,DUJOM NE!!
.AS,DUJOM NE!!

Ir dar negalima duju i bacioka prisipilti.
  Ir dar negalima duju i bacioka prisipilti. 

na prius... lexus rx ar pan..
 na prius... lexus rx ar pan..   Niekad nesu bandes kazko tokio... bet idomu butu eksploatuoti tiek del sanaudu, tiek del tarsos mazesnes
  Niekad nesu bandes kazko tokio... bet idomu butu eksploatuoti tiek del sanaudu, tiek del tarsos mazesnes  ir isitikinti kaip ten is tikruju viskas yra.
 ir isitikinti kaip ten is tikruju viskas yra.

taikos balandziai paleisti, karo kirviai uzkasti?
  taikos balandziai paleisti, karo kirviai uzkasti?  

Benzinas 4.50lt DUJOS - 2.17LT... Manau skirtumas yra
 Benzinas 4.50lt DUJOS - 2.17LT... Manau skirtumas yra  O ir sanaudos praktiskai vos ne vienodos... Apie Dyzeli nesneku, nes jo kainos man maziausiai rupi...
 O ir sanaudos praktiskai vos ne vienodos... Apie Dyzeli nesneku, nes jo kainos man maziausiai rupi...  O kas yra pries dujas tai as pasakysiu ta, ka pasake vienas zmogelis:
 O kas yra pries dujas tai as pasakysiu ta, ka pasake vienas zmogelis: Dabar net duju iranga i automobilius gamyklose pradejo diegti, taip kad nebukit priesiski dujoms
 Dabar net duju iranga i automobilius gamyklose pradejo diegti, taip kad nebukit priesiski dujoms  Pamenu dedes zodzius kai nusipirko Laguna tik benzinu varoma: Niekada gyvenime nedesiu duju i masina! Mhm.. nedejo
 Pamenu dedes zodzius kai nusipirko Laguna tik benzinu varoma: Niekada gyvenime nedesiu duju i masina! Mhm.. nedejo  Po kurio laiko labai skustis pradejo, mazai vazinet eme, nes mat benzino kainos pakilo, brangu pilti, isidejo dujas sako: Ir kam as keikiau jas? kam as buvau pries jas? Dabar vos ne trecdaliu pigiau vazinejuosi...
 Po kurio laiko labai skustis pradejo, mazai vazinet eme, nes mat benzino kainos pakilo, brangu pilti, isidejo dujas sako: Ir kam as keikiau jas? kam as buvau pries jas? Dabar vos ne trecdaliu pigiau vazinejuosi...

, ir nereikia cia tik lialia,dujo kainos kils ir ne desimt centu,duju sanaudos didesne nei benzo o saliarka lieka saliarka,lai buna vadinamu traktoriu bet tas traktorius vertinamas tarp visu o ka dujos tik lietuvaiciams kurie taupo litus ir investuoja i dujas ir poto i ju remonta
, ir nereikia cia tik lialia,dujo kainos kils ir ne desimt centu,duju sanaudos didesne nei benzo o saliarka lieka saliarka,lai buna vadinamu traktoriu bet tas traktorius vertinamas tarp visu o ka dujos tik lietuvaiciams kurie taupo litus ir investuoja i dujas ir poto i ju remonta  
  .Nu isidejo tas dede dujas nu ir ka nu ir maladec jis,dabar gali dazniau i gatve isvaziuoti
.Nu isidejo tas dede dujas nu ir ka nu ir maladec jis,dabar gali dazniau i gatve isvaziuoti  
  .Isidejo mano bratkis i bmw dujas,nu ir ka vaziavo fainai,ciotkai nebrangu bet ji uzkniso ir nusipirko WW vento dyzeliuka ir va dabar tai dziaugiasi ir pigu ir ekonomiska ir niekas nenusprogineja.Nors ir traktoriukai pas mus bet superiniai traktoriukai ir nesukame galvos!!!!
.Isidejo mano bratkis i bmw dujas,nu ir ka vaziavo fainai,ciotkai nebrangu bet ji uzkniso ir nusipirko WW vento dyzeliuka ir va dabar tai dziaugiasi ir pigu ir ekonomiska ir niekas nenusprogineja.Nors ir traktoriukai pas mus bet superiniai traktoriukai ir nesukame galvos!!!!   

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių