ji stovi pas mane po ECU, todel neradau niekaip iki siol
  ji stovi pas mane po ECU, todel neradau niekaip iki siol ji stovi pas mane po ECU, todel neradau niekaip iki siol
  ji stovi pas mane po ECU, todel neradau niekaip iki siol
 Kur ji dar originaliai uzrasyta apart moldingo
 Kur ji dar originaliai uzrasyta apart moldingo   

geriau ispradziu klasuinek apie spyneles, nes kai kurie atsako tik tiesiai i klausima ir nemoka pasakiti kad parduoda tik visa komplekta. pvz man reikejo bagazines spineles tai pirkau be rakto nes mane vistiek su signalke atidaro, tai nupirkau atskirai.  o pas tave signalke yra? ar tu raktu atrakineji masina?
  geriau ispradziu klasuinek apie spyneles, nes kai kurie atsako tik tiesiai i klausima ir nemoka pasakiti kad parduoda tik visa komplekta. pvz man reikejo bagazines spineles tai pirkau be rakto nes mane vistiek su signalke atidaro, tai nupirkau atskirai.  o pas tave signalke yra? ar tu raktu atrakineji masina?
 ,reiktu centralini susitvarkyt kad su pultu galeciau rakynt o tas malonumas 150lt kainuoja
  ,reiktu centralini susitvarkyt kad su pultu galeciau rakynt o tas malonumas 150lt kainuoja 

o kokiu patarimu tikiesi? gi ten viskas elementaru
 o kokiu patarimu tikiesi? gi ten viskas elementaru  ant karterio varzto pralkadke pasikeisk.  Nuemes filtra paziurek ar visos gumytes liko ant filtro, nes jei bus kokia viena prilipusi tai paskuj uzdejus nauja filtra gali tepalus isvaryt lauk.
 ant karterio varzto pralkadke pasikeisk.  Nuemes filtra paziurek ar visos gumytes liko ant filtro, nes jei bus kokia viena prilipusi tai paskuj uzdejus nauja filtra gali tepalus isvaryt lauk. 

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių