Klaipedskas » Sek Vas 20, 2011 8:48 pm
Ponas Bildux, tai kad Lietuvos keliai nelabai tinkami geram važiavimui. Autostradoje kas keli kilometrai greičio apribojimai iki 100 ar net 90, nespėji įsibėgėt-ir vėl 90. Tai ir išeina, kad vidurkis apie 100 gaunasi.
Dėl APD- jeigu ponas skaitytumete atidžiau, tai būtumėt perskaitęs, kad mašina buvo reikalinga tik atostogoms Lietuvoje, mėnesiui. Jei ir subyrės APD, tai be jokio širdies skausmo (ir be panikos) išmesiu į šiukšlyną ar padovanosiu kitam Laguninkui atsarginem dalim, ir nusipirksiu kitą automobilį (nebūtinai Laguną, nors man ji visai nieko). Ji man per mėnesį atostogų jau atsipirko, nes mašinos nuomai mokėdavau apie LTL 4000.
Dėl BMW- parodėte savo lietuvišką mentalitetą, kad BMW reikalingas tik agresyviam vairavimui. Tai dar kartą paaiškina, kodėl Lietuvoje "normalūs žmonės" apie BMW sako, kad tai "pacanų ir banditų mašina", ir aplamai "naglų vairuotojų mašina". Kadangi mes gyvename ne Lietuvoje, tai su tokiais stereotipais nesusiduriame.
BMW yra galingas, greitas, saugus ir labai malonus vairavimui automobilis, ir nebūtina būti "kelių ereliu" jį vairuojant. Kaip ir parašyta mano paraše, BMW yra mano "workhorse", t.y. kasdieninis automobilis. Kelionėm su šeima naudojamas 750Li, bet vėlgi- jį pirkom ne tam, kad atrodyti "šūstrai" (čia tuom nieko nenustebinsi).
Pabaigai palinkėjimas būti pakantesniam aplinkinių nuomonei. Forumas reikalingas pasidalinti informacija ir patirtimi, o ne "kandžiojimuisi".
BMW 530i, 2003 (Workhorse)
Laguna 2.0, 1998 (atostogų mašina)